Súbory cookie zlepšujú funkciu stránok, používaním týchto stránok súhlasíte s použitím cookie viac info
Úvod Mapa Recenzíe Počasie Prihlásiť Informácie Schránka(0)
Hľadať Schránka(0) Mapa

Nové rezervácie:

Termín od 20.7.2024 | Autocamp Zlaté piesky
2 karavany

Termín od 28.06.2024 | Autocamp Zlaté piesky
44

Termín od |

Termín od 20.7.2024 | Autokemp Domaša Tíšava
+4

Termín od 29.5.2024 | Camping Ekofarma Ostrov
204

Termín od 12.8.2024 | Hotel-camping Borová Sihoť
2x chatka, 1x 3 lozkova 1x 4 lozkova

Termín od 9.8.2024 | Autocamp Zlaté piesky
4L chata

Termín od 20.7.2024 | ATC Nová Duchonka
3 x 4 L chatka a 12 osob

Termín od 27.7.2024 | Autocamp Zlaté piesky
2 děti + 2 dospělý Apartmán

Termín od 28.6.2024 | Autocamp Zlaté piesky
2 x 3L Bungalov

Recenzíe, názory, diskusia

ATC Margita a Ilona, Levice

Tu môžete vložiť Váš príspevok aj s fotografiou, kde ste boli, čo ste videli.. Vložiť novú recenziu »

ATC Margita a Ilona

Okres: Levice
09. 09. 2020
Od: xxx

V kempe sme boli začiatkom augusta 5 dní.Cenník,ktorý je na stránke e kempy,neplatí.Od Slovákov a Čechov pýtajú kaucie aj za stan,od zahraničných turistov nie,velmi zaujímavé...Miesta pre karavany a stany len medzi chatkami,kde nemáte žiadne súkromie.Už od šiestej prichádzajú zamestananci kempu a púšťajú kosačky,traktor,aj cez víkend,sú velmi hlučný,akosi ich nezaujíma,že niekto je na dovolenke a nemusí vstávať o šiestej. Čo oceňujem je obchod v kempe. A otvorené športové potreby,pre deti dobre vyplnený večer.

ATC Margita a Ilona

Okres: Levice
15. 08. 2020
Od: lucia

Boli sme tyzden. Kemp je v areali kupaliska, cize mate volny pristup na kupko, co je super. Kupalisko je super, pekne velke, vela stromov, pekne bazeny, stanky s fast foodom. Areal kempu by potreboval investiciu, zamrzol v socializme (aj ludia co v nom pracuju). Ale je tam cisto a miesto sa da najst pre stan aj karavan. Nam sa pacilo (rodina s dvomi detmi do 10r.).

ATC Margita a Ilona

Okres: Levice
01. 08. 2015
Od: peter kozica

Veľmi sa nám tu páčilo.Ubytovanie bolo na jednotku. Bazény boli teplučké a tobogán bol tiež dobrý. Dúfame že prídeme aj na budúci rok. Ďakujume za úžasný pobyt

ATC Margita a Ilona

Okres: Levice
07. 08. 2011
Od: SYLVA

BYLI JSME V TOMTO KEMPU JIŽ PODRUHÉ A ZASE JSME BYLI MAXIMÁLNĚ SPOKOJENI.MOC SE NÁM ZDE LÍBILO, NENÍ CO VYTKNOUT.