Súbory cookie zlepšujú funkciu stránok, používaním týchto stránok súhlasíte s použitím cookie viac info
Úvod Mapa Recenzíe Počasie Prihlásiť Informácie Schránka(0)
Hľadať Schránka(0) Mapa

Najviac zobrazované:

ATC Tomky

Borský sv. Jur 10196x

Vadaš Thermal Resort

Štúrovo 9189x

Kemping BYSTRINA **

Demänovská dolina 8910x

Villa Betula

Liptovská Sielnica 8714x

Nové rezervácie:

Termín od 20.04.2024 | Autocamping Trenčín na Ostrove
Cely kemp

Termín od 15.6.2024 | ATC Margita a Ilona
4x 6l bungalovy

Termín od 24.11.2023 | Autokemping Thermalpark
1miesto pre obytný príves + pripojenie elektriky

Termín od 27.12.2023 | CAMPING DUNAJEC
1 miesto s el.pripojkov

Termín od 16.11.2023 | Autokemping Thermalpark
1x karavan+el.prípojka

Termín od 16.11.2023 | Vadaš Thermal Resort
1 miesto s el.prípojkou 2osoby

Termín od 23.12.2023 | Autocamping Varín
2 odoby

Recenzíe, názory, diskusia

Tu môžete vložiť Váš príspevok aj s fotografiou, kde ste boli, čo ste videli.. Vložiť novú recenziu »

Pre vloženie recenzia kliknite na kemp alebo ho nájdite..

Camping*** Nitrianske Rudno

Okres: Prievidza
22. 08. 2012
Od: Michal

Pekné prostredie, celkom čistá voda na plávanie, veľa miesta na stany, teplá voda v sprchách, atď. Kemp splnil to, čo som očakával. Spali sme tam 2 noci - prvá bola trochu hlučnejšia, nakoľko tam bola diskotéka, druhá v pohode. Ráno úplný kľud a príjemné posedenie pri kávičke na brehu. Na recepcii milí ľudia. Odporúčam (3)Všetky recenzíe »

Mara Camping / ATC Liptovský Trnovec

Okres: Liptovský Mikuláš
11. 08. 2012
Od: Kateřina Slabá

V kempu jsme strávili 2 noci(2dospělí, 1 dítě, ve stanu).
Byli jsme maximálně spokojení. Kemp je prostorný, výborně vybavený, personál profesionální, úslužný a milý. Toalety a sprchy čisté, teplá voda, klidné prostředí. Není co vytknout.
Mohu jen doporučit, všem i rodinám s malými dětmi. (9)Všetky recenzíe »

Apartmány – stany – karavany

Okres: Dunajská Streda
08. 08. 2012
Od: Jedličkovi

V kempu manželů Szabóových jsme prožili s rodinou pod stanem krásných devět dnů, pobyt jsme si prodloužili. Velmi příjemní lidé, ochotní a milí. K dispozici jsme měli plně vybavenou kuchyňku, dokonce s možností přespání v případě nepřízně počasí :-)! Pro děti je na zahradě instalována spousta hracích prvků, k dispozici jsou míče, děti si mohly jít natrhat ovoce do sadu rodiny. Navíc jsme si mohli hrát se třemi koťaty :-). Termály v Mederu byly skvělé, byli jsme i v blízkém maďarském Gyoru. Výlety je možné podniknout do Kolárova, Komárna, na Gabčíkovo, jeli jsme také do bratislavské ZOO (bílý tygr, ZOO velmi pěkná). Rozhodně se budeme každoročně vracet - konec konců, neměli jsme ani pocit, že jsme v kempu :-). Děkujeme a přejeme hodně návštěvníků! (3)Všetky recenzíe »

Kemp Hodruša Hámre Glamping

Okres: Žarnovica
06. 08. 2012
Od: Gabriella

Prostredie krásne, skvelé kúpanie. Majitelia
kempu sú fakt zlatí. Trošku je problém s vodou v sprchách a WC, keď je veľká obsadenosť kempu. Doporučujeme. (19)Všetky recenzíe »

Kemp Hodruša Hámre Glamping

Okres: Žarnovica
04. 08. 2012
Od: Kajo

krasna priroda super okolie a majitelia kempu su najlepsi ludia akych som stretol tesim sa na buduci rok (19)Všetky recenzíe »

Camping park Karpaty

Okres: Malacky
03. 08. 2012
Od: Peter

Do oktobra 2012 je priehrada Vypustena. (2)Všetky recenzíe »

03. 08. 2012
Od: PP

Kemp tento rok NEFUNGUJE. Volal som priamo na obecny urad. (10)Všetky recenzíe »

ATC Račkova dolina

Okres: Liptovský Mikuláš
02. 08. 2012
Od: Pat.

Krásnej kemp,naprostá pohoda,žádná továrna na lidi a hlavně ta příroda pro turistiku.Naprosto odpočinkové místo pro vyčištění duše i těla. (9)Všetky recenzíe »

Auto-camp Počúvadlo

Okres: Banská Štiavnica
30. 07. 2012
Od: Martin

V kempe som bol 27.7.2012 a kemp nefungoval! (19)Všetky recenzíe »

ATC Nová Duchonka

Okres: Topoľčany
30. 07. 2012
Od: Martin

Vsetko super, ale NEDA SA KUPAT,

\"Voda vo VN Duchonka nevyhovela platným požiadav-kám na kvalitu vody na kúpanie prekročením medzných hodnôt senzorických ukazovateľov a fenolov.-
ÚVZ SR 2012\" (13)Všetky recenzíe »