Súbory cookie zlepšujú funkciu stránok, používaním týchto stránok súhlasíte s použitím cookie viac info
Úvod Mapa Recenzíe Počasie Prihlásiť Informácie Schránka(0)
Hľadať Schránka(0) Mapa

Nové rezervácie:

Termín od 13.04.2024 | Kemping Rybníky Opatovce

Termín od 8.8.2024 | Kemping Rybníky Opatovce
4-lůžková chatka pro 4 osoby

Termín od 16.7.2024 | ATC Zelená voda
2L,2osoby

Termín od 28.6.2024 | Rekrečné stredisko Gazárka
6-lôžková bez sz

Termín od 17.07.2024 | Camp PACHO****

Termín od 28.6.2024 | Auto Camping Dubník - kemp 53
2L chatka 2 osoby

Termín od 05.04.2024 | Thermalpark Nitrava
Kempingove statie

Termín od 2.5.2024 | Letovisko Kurinec
3 stany, 4 dospělí a 4 motorky

Termín od 09.04.2024 | Autocamping Malá Bara

Termín od 10.5.2024 | Camping Manínska tiesňava
Dve 4L chatky a jedna 2L chatka,6 dospelých,dve deti

Recenzíe, názory, diskusia

Kemp Hodruša Hámre Glamping, Hodruša Hámre

Tu môžete vložiť Váš príspevok aj s fotografiou, kde ste boli, čo ste videli.. Vložiť novú recenziu »

Kemp Hodruša Hámre Glamping

Okres: Žarnovica
26. 07. 2023
Od: Rudo + 16

20-23.7.2021 A opäť sa to podarilo zorganizovať (tentoraz už 21 ročník). Sumár : 17 ľudí-6 stanov-8 aut . V prvom rade , vrelé poďakovanie a posielame pozdrav , pre majiteľov kempu. Výborná spolupráca. Rezervovanie a označenie miesta na našom pravidelnom mieste (pri vstupe v pravom zadnom rohu) tiež nie je maličkosť .Všetko veľké + . Konibar, zásobovanie, spolupráca a ochota majiteľov. Prosím , nečakajte luxus - nejedná sa o eurokemp , ale je to pre ľudí , ktorí skôr majú radi stanovanie vo voľnej prírode . Preto prepáčte , ak ten náš kút bol trocha hlučný pri ohnisku ( gitara 3ks.)aj po 24,00 . Už teraz sa tešíme na predposlený víkend júl 2024

Kemp Hodruša Hámre Glamping

Okres: Žarnovica
06. 06. 2022
Od: Peter

6.6.2022 Dnes sme cestovali 300km na výlet a reku ideme na kemp.. je to tam krásne . Ale bohužiaľ sme nepochodili pretože tam nebol nik z majiteľov .takze areál bol zatvorený .. Len chcem upozorniť na to že tam nie je signál takze sa nedovoláte nikam.. stretli sme pred kempom aj dva karavani z Holandska a boli dosť mimo že to je zatvorené a proste sa nevedia nikam dovolať .. Takze dnes sme mali smolu tak ako aj priatelia z Holandska ..

Kemp Hodruša Hámre Glamping

Okres: Žarnovica
07. 08. 2021
Od: Rudo + 16

28.7.-1.8.2021 Ako vždy , posledné dni júla a to už 20 ročník . Rezervácia miesta po dohode s majiteľom perfektná ( pre istotu 6 stanov a 6 aut). Pozor žiadny luxus , ale čisto (WC , odvoz odpadkov, ranná obchôdzka majiteľov , ktorí sú vždy po ruke aj cez deň). Konibar - občerstvenie a celkom fajn snaha pre lenivcov ktorí nechcú variť. Upozorňujem , že ide o ,,voľný tábor,, teda nie ,,eurokemp,, takže si tu môže človek pustiť hlasivky pri ohníku aj po 22,00 a môže sa stať , že si k tejto romantickéj pohode prisadnú úplne cudzí ľudia , ktorí sa stanú po krátkej dobe kamaráti. Takže romantika , čunder, rodinná pohoda. Ak si na dovolenku neberiete značkové oblečenie a stačí Vám staršia garderóba vrelo doporučujem a tešíme sa posledný týždeň - júl 2022.

Kemp Hodruša Hámre Glamping

Okres: Žarnovica
29. 08. 2020
Od: Lubica

Cista katastrofa, hnusny stary kemp plny ozranov s restauracie kde este o polnoci hlasno hra ziva hudba, deti su v kuse hore a bojim sa ist na zachod pomedzi tych ozratych ludi z celeho okolia. Ze vraj pre rodiny s detmi, je to otrasne, nikdy viac.

Kemp Hodruša Hámre Glamping

Okres: Žarnovica
27. 08. 2020
Od: Felix

Very nice people, thanks a lot!

Kemp Hodruša Hámre Glamping

Okres: Žarnovica
05. 08. 2020
Od: Michaela

Super majitelia, veľmi ochotní a ústretoví, pekné a tiché prostredie, super ceny, krásne okolie. Ďakujeme, určite sa vrátime o rok!

Kemp Hodruša Hámre Glamping

Okres: Žarnovica
04. 08. 2020
Od: Katka

Boli sme vyskúšať stanovanie na víkend, bolo super. Určite sa vrátime aj o rok. Úplná spokojnosť, prevádzkovatelia super ľudia, deti sa tam cítili skvele.

Kemp Hodruša Hámre Glamping

Okres: Žarnovica
07. 07. 2019
Od: Slavo

V kempe sme pobudli týždeň - skup. 3 dosp. + 6 deti Nemyslím si že je až taký veľký ako kapacitne uvádza prevádzkovateľ (stany). Je menší, skromnejší, ale zato rodinného charakteru. Je udržiavaný, sociálne zariadenia čisté a teplá voda v sprchách aj počas väčšej návštevnosti. Bufet ponúka štandardnú ponuku jedla a pitia. Snažia sa spraviť aj 1 mennu denne. Pri bufete je malé ihrisko. Prístupná je aj väčšia spoločenská miestnosť, kde je malý kútik pre deti. Dá sa zahrať biliard, stolný futbal. Prevádzkovatelia sú veľmi milí a snažia sa spraviť čo najviac pre zákazníkov. Ohniska pri stanoch nie sú dovolené (aspoň nie je popol po kempe), ale bezplatne zapožičiavajú grily a deky. Škoda že je vypustený vedľajši tajch (je v rekonštrukcii). Horný tajch (10 min. pešo) pri Resort Salamander je prístupný. Jedna negatívum z blízkeho okolia (nesúvisí s kempom). Resort Salamander robí všetko pre svojich solventných turistov, ktorí sa na parkovisko vyvezú v luxusných autách. Turistický chodník - žlta značka - vedie poza ich hotel. Aby tade nechodili turisti akých nechcú, tak tam naviezli haldy zeminy a pre istotu vypílili stromy na chodník. Aby nezanikol, tak sme sa ho snažili spriechodniť.