Súbory cookie zlepšujú funkciu stránok, používaním týchto stránok súhlasíte s použitím cookie viac info
Úvod Mapa Recenzíe Počasie Prihlásiť Informácie Schránka(0)
Hľadať Schránka(0) Mapa

Najviac zobrazované:

Thermalpark Nitrava

Poľný Kesov 9987x

Vadaš Thermal Resort

Štúrovo 9189x

Kemping BYSTRINA **

Demänovská dolina 8910x

Najlepšie hodnotené:

ATC Tatranská Štrba

Tatranská Štrba 5 bodov

Táborisko Krym Nová Kelča

Nová Kelča 5 bodov

Caravan Camp DS

Dunajská Streda 5 bodov

Nové rezervácie:

Termín od 09.05.2024 | Slnečné Skaly
1 miesto caravan, 220V, 2 osoby

Termín od 2024-05-25 | ATC Nová Duchonka
chatka 2 osoby a pes

Termín od 2024-06-08 | Autocamping Tajov
1 place for tent, 2 adults, 1 motorbike

Termín od 5.7.2024 | Kemp Ormet Teplý Vrch
2 miesta pre stany 7 oson

Termín od 09.05.2024 | Autocamping Vrbov Termal Park

Termín od 2024-05-18 | Letovisko Kurinec
2 karavany

Termín od 11.05.2024 | ATC Vincov les
1miesto auto 2osoby

Termín od 2024-05-25 | ATC Revištské Podzámčie
Place for tent 1 person

Termín od 2024-06-07 | Autocamping Trenčín na Ostrove
Auto caravan, 2 dospelé osoby, jedno dieťa, pes

Termín od 2024-07-24 | Autocamping Varín
1 Zelt für 1 erw Person

Recenzíe, názory, diskusia

AUTOKEMPING SLNEČNÉ JAZERÁ, Senec

Tu môžete vložiť Váš príspevok aj s fotografiou, kde ste boli, čo ste videli.. Vložiť novú recenziu »

17. 02. 2024
Od: Marcel Ouška

Pozor!!! Kemp v Senci na Slnecnych jazerách je pěkný dobře vybavený a je tam řada dobrých restaurací s dobrou úrovní služeb.Co tam ale provozovatelé kempu podcenili je bezpečnost. V kempu řadí pravidelně zřejmě organizovaná skupina zlodějů! Byli jsme tam 3 roky po sobě, naposled v létě 2023. První rok v kempu naším známým v noci odmontovali a ukradli jízdní kola přimontované na zadních dveřích VW transporter ve kterém dokonce spali my měli kola levnější tak jsme byli ušetreni. Druhý rok v kempu na tom samém místě opět v noci kompletně vykradli auto našim sousedům kteří spali vedle ve stanu, my spali v transporteru tak jsme byli opět ušetreni, pro ně dovolená v tu chvíli skončila policie udělala zápis a my jim půjčili na cestu domů. Třetí rok léto 23 došlo i na nás .Přijeli jsme celá skupina na motorkách, ještě jsme si ani nevybalili a zašli po příjezdu na jidlo do první restaurace v kempu. Po jídle jsme se vrátili k motorkám že postavíme stany, z motorek zmizelo vše co se da narychlo ukrást. Tohle jsme nezažili v celé Evropě kterou jsme projeli naštěstí bylo teplo takže jsme to otočili a domů do ČR jeli jen v tričkách protože bundy nám ukradli taky. Je tam krásně ale tohke byla posledni kapka myslím že Senec už budeme jen odjíždět velkým obloukem...

29. 07. 2023
Od: Jarda

Za celý týden se člověk nevyspí takový hluk jsem ještě nikdy nikde nazažil....Pokud hledáte klidnou dovolenou tak sem nejezděte....

08. 07. 2023
Od: Magda

Prostředí příjemné, plno občerstvení na dosah, aquapark i jezero blízko, bohuzel přeplněná kapacita karavanu, malo místa pro karavany, spatna organizace, chaotické přidělení míst, malo dostupných míst na připojení do elektriky (neustálé vypojování elektriky i přesto ze to bxlo zaplacené) sociální zařízení slabsi, malo umyvaren na tam velky camp, tepla voda netekla již po sedme hodině, karavan jsme meli rozloženy místo bylo zábrane vyjeli jsme mimo areal na výlet, po návratu do campu misto na auto bylo zabráno jiným karavanem.

30. 08. 2022
Od: Soňa

Tento rok som objavila super miesto na kúpanie a relax. Slnečné jazerá Senec sever! Čistá voda, čistá pláž, udržiavaný veľký camping, veľmi dobré možnosti stravovania. Tento rok som sa rozhodla po rokoch pre dovolenku na Slovensku. Tak som zobrala svoju rodinu, stan, čln a hybaj na 4 dní stanovať ako kedysi. Nech ma môj vnuk zážitok. A veru mal, aj ja s ním. To že je táto strana rušnejsia som počula a počítala s tým že hudba z diskoték bude do noci. Keď skončila oficiálna diskotéka tak pokračovala mládež pri stanoch do 3.00 ráno. Až musela polícia. Takže ak si chcete oddýchnuť, tu určite nie. Poslednú noc mi rozbili okno a vykradli auto. To nás upozorňovali, že si nemáme brat na noc k sebe do stanu veci, lebo už vraj okradli návštevníkov kempu aj spod hlavy. Polícia urobí záznam, pokrčí plecami, skonštatuje, že tu je to tak. Paráda. Pochopila som, prečo je toto perfektné miesto prázdne. Žiadna strážna služba, žiadne kamery, žiadna starostlivosť o hostí. Takže mi zas stačilo na niekoľko rokov dovolenky na Slovensku. Boli sme na dovolenkách v campingoch vo Francúzsku aj Taliansku. Ako som si veci nechala, tak som si našla....cez deň aj v noci. V tomto kempe za 4 dní každému zo susedov niečo ukradli. Neviem či som z tohto celého viac nahnevaná alebo smutná. Celé detstvo a mladosť som prežila prázdniny v kempingoch a mám na to úžasné spomienky. Škoda, že to nemôžem ukázať dnes svojmu vnukovi☹️. Nikdy viac!

21. 07. 2022
Od: Inka

Najhorsie stanovanie na akom sme kedy boli. Keby som mohla nedam ziadnu hviezdicku. Ukradli nam vsetko co mohli. (slapky, krem na opalovanie, tasku z oblecemin, nedopitu palenku, spinave trenky). Orogantny policajti nemali ziadny zaujem pomoc ludom, vsetkych co okradli. Ak by ste sa tam rozhodli ist stanovat davajte si pozor na vlastne veci!

10. 07. 2022
Od: Jana

Nebezpečný camp,kde okrádají lidi i v noci ve stanu.Hluk,v umyvárkách špína.Po vykradení stanu,kde jsme všichni spali,jsme žádali vrácení zaplacených peněz za pobyt,jelikož jsme neměli ani oblečení,ani peníze ,nám bylo řečeno,že to nejde,měli jsme prý přijít den předem(nechápu,to jsme ještě nebyli vykradeni)Přístup příšerný.Zde ani zadarmo

16. 08. 2021
Od: Pavol Horváth

Dobrý deň. Chcem sa pochváliť aj ja so svojou skúsenosťou stanovačky u Vás. Prišli sme v piatok 13.8.2021 okolo obeda. Zaregistrovali sme sa na recepcií kde nám dali vybrať si stanové miesta. Keďže to bola naša úplne prvá stanovačka, bolo pre nás všetko nové a nevedeli sme si ani tak celkom predstaviť tie miesta podľa plánu, ktorý nám predložila milá a ochotná slečna na recepcii. Nakoniec sa všetko úspešne zvládlo a pokračovali sme v hľadaní miesta. Hneď po dorazeni na miesto sme začali stavať stany. Prvá vec ktorá ma milo prekvapila každé stanové miesto je dostatočne veľké. Keďže sme mali dva stany plus auto tak sme stanovali na dvoch miestach. Po postavení stanov sme si ugrilovali obed a išlo sa osviežiť k vode. A teraz prejdem k recenzii zariadenia a personálu ako takého. Záchody má osobné milo prekvapili, boli čisté , mydlo a papier doplnený. Tak isto aj sprchy. Nato že tam stanovalo obrovské množstvo ľudí, klobúk dolu pred upratovačkami, ktoré sa starali úplne úžasné o čistotu a poriadok. A to že sedeli a smiali sa vo svojom kumbaliku je úplne normálne. Aj upratovačky sú len ľudia a aj napriek tomu že srandovali vedeli mi poradiť bez odvravania a vždy ochotne. Robili si svoju prácu veľmi dobre zaco im chcem touto cestou poďakovať, že sa tak super starali o čistotu sociálnych zariadení. Konečne hodnotenie je na veľmi dobrú. Poriadok, čistota, prostredie. Spoznali sme tu fajn ľudí. Keďže sme boli traja dospelý a dve deti sme si vybrali miesta v rodinnej sekci. Prvá stanovačka úplne úžasná a už plánujeme budúci rok že sa vrátime znova. Negatívne reakcie nemám k ničomu, akurát sa mi zdá trochu veľa papierovačiek pri registráciach. Ďakujeme za super zážitok a za super personál. ❤️❤️

16. 06. 2020
Od: František

Dobrý den, jezdíme s partou do Vašeho kempu sever již 20 let. Za tu dobu se ale v tomto kempu téměř nic nezměnilo ohledně služeb k lepšímu. Mám na mysli například neustálý problém s připojením na elektřinu, která je jen u umývárek a jen pár zásuvek. Na tyto zásuvky se připojí pouze pár prvních nejrychlejších lidí a zbytek má smůlu. Myslíte že tohle je v pořádku? Hodláte s tímto do budoucna něco dělat? Nappříklad v každém jiném normálním kempu je v každém sektoru rozvaděč pro daný sektror a je to bez problému. Každý sektor má svůj rozvaděč a je klid. Jenže to by se muselo chtít někomu s tímto něco udělat.. Když už za kemp a elektřinu platíme, tak bychom chtěli také odpovídající služby.. Myslím, že jsme Vám už tam nechali hodně peněz.. Další problém je čím dál horší bezpečnost v kempu. Minulé léto o nocích už jsme nemohli ani spát díky gangům zlodějských cikánů, kterří každou noc procházejí kempem okrádají a ohrožují lidi, vloupávají se dokonce i do stanů i aut, i když tam někdo spí , kteří jsou čím dál drzejší a ani se nebojí vlést do stanu mezi spící lidi a krást tam!! A když se člověk začne bránit, nebo ho chytne, tak ještě vytáhne nůž a ohrožuje nás nožem!! Myslíte, že je tohle normální??Než se dostaví policie, tak už jsou dávno pryč.. Už to začíná být životu nebezpečné!! Mnoho lidí díky tomuto již kemp po první noci díky této zkušennosti opustilo a již se nevrátí.. Vystřídáme za léto hodně kempů, ale tohle je pouze u Vás Na Senci kemp sever. Nemáte vůbec zabezpečený kemp, a to že tam čas od času projede městská policie vůbec nic nepomůže! (schovají se když projíždí a za chvíli vylezou) - za tohle chcete, abychom Vám platili? Že Vám není hanba!!! Si nedokážete poradit s cca pár desítkama zlodějských cikánů, počíhat si tam na ně a postupně je pochytat??? To jste tak nechopní Vy provozovatelé kempu a nebo Vaše policie? Hlavně se nevymlouvejte na policii a to že jste posílili hlídky atd. - výsledek není žádný! Každý rok je to čím dál horší a jak jsem již psal začíná to být životu nebezpečné! Tohle místo již není bezpečné a už vůbec ne pro děti!! Kemp je žalostně nezabezpečený!! S tímto také nehodláte nic dělat?? KATASTROFA!!!