Súbory cookie zlepšujú funkciu stránok, používaním týchto stránok súhlasíte s použitím cookie viac info
Úvod Mapa Recenzíe Počasie Prihlásiť Informácie Schránka(0)
Hľadať Schránka(0) Mapa

Nové rezervácie:

Termín od 2024-06-22 | Thermalpark Nitrava
2x2dvouluzkove pokoje 4osoby

Termín od 2024-06-10 | Táborisko Krym Nová Kelča

Termín od 2024-06-23 | Rekrečné stredisko Gazárka
Chatka 2 dospělí+1 dítě

Termín od 2024-05-31 | CHATA TALE - Dom Horskej služby
1 stan pre 2 osoby--

Termín od 2024-06-08 | Rekrečné stredisko Gazárka

Termín od 2024-07-11 | AUTOKEMPING SLNEČNÉ JAZERÁ
1 Stan 2 osoby

Termín od 2024-08-01 | Oáza Camp
1 stan1 bungalov 4 osoby

Termín od 2024-08-07 | LEHARO CAMPING
1 miesto, 2 dospeli a 1 diet 4r

Termín od 2024-05-28 | VDG Yacht Centrum
1 Stellplatz für Camper, 2 persons for two to three Nights from today on

Termín od 2024-06-10 | VDG Yacht Centrum

Recenzíe, názory, diskusia

Auto-camp Počúvadlo, Banská Štiavnica

Tu môžete vložiť Váš príspevok aj s fotografiou, kde ste boli, čo ste videli.. Vložiť novú recenziu »

Auto-camp Počúvadlo

Okres: Banská Štiavnica
17. 08. 2023
Od: Bea

dobry den tiež by som poprosil info či kemp funguje aj tento rok a s akymi cenamy.8.2023

Auto-camp Počúvadlo

Okres: Banská Štiavnica
25. 07. 2022
Od: matyš

dobry den tiež by som poprosil info či kemp funguje aj tento rok a s akymi cenamy. lebo minuli rok [2021] fungoval aj s fajn cenamy a aj uroven vybavenia bola dobrá . pripadne čislo na majiteľa ak niekto má

Auto-camp Počúvadlo

Okres: Banská Štiavnica
03. 07. 2022
Od: Katarína

Prosím o informáciu, či je kemp funkčný teraz v lete 2022. A či je možné pripojenie karavanu na elektrinu. Vďaka

Auto-camp Počúvadlo

Okres: Banská Štiavnica
23. 08. 2021
Od: Andrea

My sme sa tiez vcera vratili z Pocuvadla, boli sme v autokempe, funguje, da sa stanovat za 5 eur/noc a aj chatky su za 25-30 eur/noc-trosku zo socializmu, ale ked nerad spis vonku alebo by bola zima, je to dobry vybor. Vela netreba ocakavat, ale na par noci sa da vydrzat. Ceny su OK a lokalita tiez.

Auto-camp Počúvadlo

Okres: Banská Štiavnica
01. 08. 2021
Od: Martin

V kempe sme strávili jednu noc a nikdy viac. Elektrina nikde, wc - škoda slov, už pri vstupe je vidieť , že je to veľká bieda. Ale prišli sme okolo 20 h večer tak sme ostali na jednu noc. Neodporúčam kemp vôbec . 80 roky sú dávno preč ale tu je to rovnaké . Cena na jednu , len ako info 16 EUR; 2 osoby, stan, auto. Chodíme po kempoch po SVK, toto je za teda najhorší .

Auto-camp Počúvadlo

Okres: Banská Štiavnica
05. 07. 2021
Od: Dušan

Kemp funguje, overené 4.7.2021.

Auto-camp Počúvadlo

Okres: Banská Štiavnica
29. 07. 2020
Od: Matej

Bolo by treba trochu investovat, poloha super, ale ... Spravca pytal 5e osoba 5e stan a 5e auto, pozor na neho radsej si najskor popytajte cennik lebo myslim ze striela ako sa mu zachce. inak aj kemp je super situovany len do toho nic nedali uz asi od 2. svetovej ak nepocitam kachlicky na spolocnom wc/kupelna/sprcha all in 1. Spravcu sme nazvali witcher :D

Auto-camp Počúvadlo

Okres: Banská Štiavnica
24. 08. 2016
Od: MIrexx

V lete 2016 je kemp funkčný, overené, ideme tam aj teraz na víkend. A ak dobre viem fungoval aj vlani v roku 2015, funguje len sezónne mesiace júl a august. Ved stačí zavolať na číslo na stránke kemphodrusa . sk