Súbory cookie zlepšujú funkciu stránok, používaním týchto stránok súhlasíte s použitím cookie viac info
Úvod Mapa Recenzíe Počasie Prihlásiť Informácie Schránka(0)
Hľadať Schránka(0) Mapa

Nové rezervácie:

Termín od 2024-06-29 | Camping Modrá Farma
2 dospeli + 1 stan + 1 auto

Termín od 2024-07-24 | Stredisko Kaluža
1 stan cca 2x5m 2 osoby + pes

Termín od 2024-07-09 | Letovisko Kurinec
1 miesto pre stan + 1 dospelý, 2 deti a jedno auto

Termín od 2024-07-13 | Karavany-Camp Pod starým orechom
1 miesto el pripojka 4xdospely , 1x dieta

Termín od 2024-07-09 | Autocamping a Termálne kúpalisko
4L zrubová chata 5 osôb

Termín od 2024-07-07 | Camping Belá Nižné Kamence
1 miesto auto + karavan, el. Pripojka

Termín od 2024-07-29 | Camping Manínska tiesňava

Termín od 2024-07-01 | ATC Račkova dolina
1 miesto pre stan

Termín od 2024-07-05 | Autokemping Správy PIENAP
2 miesta stan + príves, 3 dospelý 2 deti

Termín od 2024-06-27 | Camping Belá Nižné Kamence

Recenzíe, názory, diskusia

Tu môžete vložiť Váš príspevok aj s fotografiou, kde ste boli, čo ste videli.. Vložiť novú recenziu »

Pre vloženie recenzia kliknite na kemp alebo ho nájdite..

Mara Camping / ATC Liptovský Trnovec

Okres: Liptovský Mikuláš
27. 06. 2024
Od: Karol

V kempe som bol s kamarátmi v polovici júna 2024 na dve noci, viac nám nevydalo, mali sme prenajatú unimobunku ako chatu nižšieho štandartu. Bola vybavená všetkým, čo sme potrebovali vrátane kanvice a pohodlných postelí. Nešiel som do interhotela, tak som nečakal zázraky, ale naozaj sklamný som nebol. Musím aj pozitívne hodnotiť personál na recepcii, pomohli nám a keďže naša chatka nebola zabookovaná, mohli sme odísť o niečo neskôr. Čistá voda na pláži, slušne udržiavané vonkajšie priestory aj spoločné sociálne zariadenia, nesťažujeme si, zvažujeme návrat aj toto leto. (10)Všetky recenzíe »

Autocamp Čingov Ďurkovec

Okres: Spišská Nová Ves
20. 05. 2024
Od: Milan

This place is still not running commercially (05/2024). No water, no shower, WIFI for free is working very well. Quite clean place. You can stay overnight for free in camper van or have a sleep in you car. I guess also placing your tent is possible, the grass is being cut few times a year as well (observed in summer and autumn 2023). If you do not have a camper van or not about sleeping in your car, then choose a new small camping Čingov, like 1km from there. Or Camping Podlesok, Hrabušice (I had a good experience there, year 2016 and I guess it is even better nowadays , May 2024). Enjoy. (4)Všetky recenzíe »

Hotel-camping Borová Sihoť

Okres: Liptovský Mikuláš
05. 05. 2024
Od: Milos Hudok

Super kemp,drzim palce nech sa Vam dari,je uz malo takychto kempov. (2)Všetky recenzíe »

Letovisko Kurinec

Okres: Rimavská Sobota
30. 04. 2024
Od: ivan

Boli sme v kempe s karavanom leto 2022, relatívne malé obsadenie, tak asi preto bolo všetko úplne super.A tak sme išli aj v júli 2023 no ale to bol masaker. Vreskot, hudba nonstop od rána do tretej noci a z každého stanu iná. Žiaden ohľad na druhých, proste kto mal silnejší reprák ten je kráľ. Celé zle pre rodinu. Toto som ešte v žiadnom kempe nezažil. Ale rozbíjčka s kamarátmi tak to sa tam dá kvalitne vykonať. Odhliadnúc od tohoto ....... kemp je skvelý po všetkých stránkach, sociálky nehodnotím - nepoužil som, personál super, bufety super, vo vode som nebol ale deťom sa páčilo. (11)Všetky recenzíe »

Route E58 - Camp Košice

Okres: Košice
17. 04. 2024
Od: Viktor

Route E58 - Camp Košice je skvelý kemp, ktorý sme navštívili 14. apríla 2024. Po rekonštrukcii je všetko na vysokej úrovni, vrátane útulnej reštaurácie a malej zoo, ktorá je hitom pre deti. Vybavenosť je kompletná, takže tu máte všetko, čo potrebujete pre príjemný pobyt. Určite patrí medzi top kempy na Slovensku! (4)Všetky recenzíe »

17. 02. 2024
Od: Marcel Ouška

Pozor!!! Kemp v Senci na Slnecnych jazerách je pěkný dobře vybavený a je tam řada dobrých restaurací s dobrou úrovní služeb.Co tam ale provozovatelé kempu podcenili je bezpečnost. V kempu řadí pravidelně zřejmě organizovaná skupina zlodějů! Byli jsme tam 3 roky po sobě, naposled v létě 2023. První rok v kempu naším známým v noci odmontovali a ukradli jízdní kola přimontované na zadních dveřích VW transporter ve kterém dokonce spali my měli kola levnější tak jsme byli ušetreni. Druhý rok v kempu na tom samém místě opět v noci kompletně vykradli auto našim sousedům kteří spali vedle ve stanu, my spali v transporteru tak jsme byli opět ušetreni, pro ně dovolená v tu chvíli skončila policie udělala zápis a my jim půjčili na cestu domů. Třetí rok léto 23 došlo i na nás .Přijeli jsme celá skupina na motorkách, ještě jsme si ani nevybalili a zašli po příjezdu na jidlo do první restaurace v kempu. Po jídle jsme se vrátili k motorkám že postavíme stany, z motorek zmizelo vše co se da narychlo ukrást. Tohle jsme nezažili v celé Evropě kterou jsme projeli naštěstí bylo teplo takže jsme to otočili a domů do ČR jeli jen v tričkách protože bundy nám ukradli taky. Je tam krásně ale tohke byla posledni kapka myslím že Senec už budeme jen odjíždět velkým obloukem... (9)Všetky recenzíe »

15. 09. 2023
Od: Zuzana

Boli sme v kempe ubytovaný týždeň. Ohľadom kempu a vybavenia nemám výhrady. (8)Všetky recenzíe »

Beach Bar Rezort Zelená voda

Okres: Nové Mesto nad Váhom
21. 08. 2023
Od: Eva

Na velikost kempu nedostatečné sociální zařízení. Z 6ti sprch 2 nefunkční, zbylé 4 bez růžice a s tekoucim pouze praminkem vody. Na záchodech nedostatečný úklid. Ve 2 barech hraji dvě hlasite hudby, které se prervavaji, moc nepříjemné. Jinak pláž pěkná, vstup do vody skvělý, voda super, prostředí baru pěkne. (4)Všetky recenzíe »

Beach Bar Rezort Zelená voda

Okres: Nové Mesto nad Váhom
20. 08. 2023
Od: Zuzana

Boli sme v kempu 4 dni, ani jeden deň nešla teplá voda, takže sprška bola v total studenej vode, nepokosená tráva u chatky, písané že internet v celom areáli- nebol nikde , hluk do 3 rána aj po upozornení , záchody a kúpelna špinavé, smrad, pitná voda nebola, pritom mala byť. (4)Všetky recenzíe »

19. 08. 2023
Od: Čongy

Boli sme tu siíce iba jednu noc ale bolo super... akurát možno by bolo fajn na tak veľký kemping väčšiu chladničku s mrazákom... ináč nemám nič... ???? (8)Všetky recenzíe »