Súbory cookie zlepšujú funkciu stránok, používaním týchto stránok súhlasíte s použitím cookie viac info
Úvod Mapa Recenzíe Počasie Prihlásiť Informácie Schránka(0)
Hľadať Schránka(0) Mapa

Nové rezervácie:

Termín od 22.08.2024 | ATC Zelená voda
1 miesto s elektrickou prípojkou +2 osobychatka pre 4 osoby

Termín od 08.07.2024 | Vadaš Thermal Resort
1 miesto do 70 m

Termín od 17.07.2024 | Camp PACHO****
Chatka č.1 alebo č.2

Termín od 16.07 2024 | Rekrečné stredisko Gazárka
1 miesto pre stan

Termín od 4.7.2024 | Autocamp NERESNICA
chata Monika

Termín od 05.04.2024 | Thermalpark Nitrava
Kempingove statie

Termín od 24.7.2024 | MotoCamp Tajch
4 L chatka pre 3 osoby

Termín od 2.5.2024 | Letovisko Kurinec
3 stany, 4 dospělí a 4 motorky

Termín od 29.05.2024 | Autocamping Varín
5L staré bungalovy 19 osôb, 1L chatka 2osoby

Termín od 04.08.2024 | Auto Camping Dubník - kemp 53
3L 3 osoby

Recenzíe, názory, diskusia

ATC Račkova dolina , Pribylina

Tu môžete vložiť Váš príspevok aj s fotografiou, kde ste boli, čo ste videli.. Vložiť novú recenziu »

ATC Račkova dolina

Okres: Liptovský Mikuláš
06. 06. 2023
Od: Lukkass

Krásný to tam je. Ceník uvedený na této stránce je starý. Doporucuji hledat aktualní ceny na pribylina.sk

ATC Račkova dolina

Okres: Liptovský Mikuláš
30. 07. 2022
Od: Agha

V kempe sme boli dve noci. Nádherné príroda a kemp uprostred smrekového lesa. Priamo cez tábor preteká krásny potok. Všetko dokonalé, až kým človek nepríde do sociálnych zariadení. Umývarka nemá dostatok teplej vody, sprchy bez možnosti si odložiť oblečenie, alebo mydlo, zanedbané a tečúce vodovodné batérie nad umývadlami, WC nie je možné zamknúť, nie je tam ani obyčajný klinec, kde by bolo možné si odložiť zvršky. Pisoáre odvodnené povrchom, nie sú tam smetné koše atď. Kemp je z môjho pohľadu lacný. Čo takto zdvihnúť ceny a vyzbierané peniaze investovať do vybavenie ? Je to tak pekné miesto, že klienti by sa sem určite vrátili.

ATC Račkova dolina

Okres: Liptovský Mikuláš
23. 08. 2021
Od: Dávid

Prístupová cesta je katastrofálna, kemp je super, veľký, tichý v krásnom prostredí, veľa pripravených ohnísk na opekanie. Soc. zariadenia sú v zlom stave...tečie len vlažná voda , niektoré záchody sa nedajú zatvoriť a sprchy nemajú závesy. Oplotenie by bolo potrebné opraviť. Škoda ešte baru ktorý sa zatvára v čase keď sa človek začína dobre cítiť . Kemp ma veľký potenciál ale treba zapracovať na nedostatkoch , s pozdravom

ATC Račkova dolina

Okres: Liptovský Mikuláš
14. 04. 2021
Od: Dovla

Na slovensku som 4 rok, ale este prve leto ma priatelka zarazila z tymto auto kampom, od ftedy chodime kazdy rok. Krasny kamp, personal vyinikajuci, priroda jedinecna.... hned som sa zamiloval do neho, uz teras planujeme ako a kedy pojdeme znovu. Sprche opravenie, restauracia dobre vari, potok krasne tecie a dobre uspava sumenim.

ATC Račkova dolina

Okres: Liptovský Mikuláš
25. 08. 2020
Od: anita

Týždeň sme strávili v tomto kempe.Nádherná príroda,ticho,pohoda,skvelé miesto na turistiku.Cítili sme sa tu super.Slečna recepčná veľmi milá a príjemná osoba,ktorá pomáhala každému..Ďakujeme za skvelý oddych..Ale sprchy a wc priam plačú po obnove.Nehovoriac o príjazdovej ceste.ktorá pripomína tankodrom.

ATC Račkova dolina

Okres: Liptovský Mikuláš
07. 04. 2018
Od: Jana

Boli sme v kempe v sezone 2017 a stal sa našim obľúbenym miestom na dokonaly oddych. Vyskúšali sme stan, aj ubytovnu Jakubina. Skvelé jedlá v reštaurácii, niekoľko ponúk menu, bufet, nááádherná rôznorodá príroda, a ten úžasný personál... Dakujeme! Zabudli sme si v reštaurácii tablet a poslali nam ho domov poštou! Sme velmi vďační a vzdy sa radi vratime.

ATC Račkova dolina

Okres: Liptovský Mikuláš
09. 09. 2014
Od: Medved

Chodim sem 40 rokov, ale tak mizerne sluzby v restauracii som uz dlho nevidel. Casnicka (zamestnankyna obce Pribylina) neochotna s poznamkami, ze uz mala byt doma (v sobotu o 18. hodine). Na jedenie mali iba miniaturnu nedochutenu kapustnicu za vyse 3€! Inokedy je zase problem dat si aj pivo do skla, lebo nema kto umyvat pohare. Slovom tragedia. Turista je neustale utvrdzovany v nazore, ze on je tu kvoli prevadzkovatelovi a nie naopak.

ATC Račkova dolina

Okres: Liptovský Mikuláš
15. 07. 2014
Od: maka

kemp na divoko medzi stromami,vecer pocut iba rieku a obcas nocne zvuky prirody,proste parada a relax.kto hlada ticho a klud idealne
boli sme v stane a hoci vacsiu cast prsalo hodnotime pobyt ako vydareny .