Súbory cookie zlepšujú funkciu stránok, používaním týchto stránok súhlasíte s použitím cookie viac info
Úvod Mapa Recenzíe Počasie Prihlásiť Informácie Schránka(0)
Hľadať Schránka(0) Mapa

Nové rezervácie:

Termín od 28.6.2024 | Autocamp Zlaté piesky

Termín od 28.7.2024 | Autocamp Zlaté piesky
2 x 3L chatka 6 osôb

Termín od 20.07.2024 | Autocamp Zlaté piesky
3x tent, 6 people

Termín od 27.7.2024 | Autocamp Zlaté piesky
2+2L Apartmán / 2 dospělý 2děti

Termín od 1.7.2024 | ATC Zelená voda
5L chatka pre 5 osôb

Termín od 28.6.2024 | Autocamp Zlaté piesky

Termín od 5.7.2024 | Hotel Tatranec
1 místo u vody a může pes

Termín od 23.05.2024 | Autocamping Trenčín na Ostrove
Mobilhome 2 Personen

Termín od 20.8.2024 | Autocamp Zlaté piesky
1 místo pro auto na spani

Termín od 27.07.2024 | Autokemping Thermalpark
Apartmán pre 4 dospelý 2 deti

Recenzíe, názory, diskusia

autocamping GORALSKÝ DVOR, Haligovce

Tu môžete vložiť Váš príspevok aj s fotografiou, kde ste boli, čo ste videli.. Vložiť novú recenziu »

autocamping GORALSKÝ DVOR

Okres: Stará Ľubovňa
10. 07. 2023
Od: Frederika a spol ????

Je to úžasne miesto, ktore ponúka aktivity: kúpanie, volejbal, trampolínu, futbal, opekačku, grilovanie, vlastná reštaurácia, rafting, bicykle a mnoho ďalšieho. Je tam božský kľud a veľmi príjemna rodina, ktora to vlastní. Domov prídete s krásnymi zážitkami a camp sa stane vašim miestom pre relax či už v karaváne, v chatke alebo v stane. My sme už začali sezónu 2023 a čo vy? ????????????

autocamping GORALSKÝ DVOR

Okres: Stará Ľubovňa
04. 09. 2022
Od: Petr a Miška

Byli jsme v kempu na 4 noci na konci prázdnin 2022 a byli jsme nadšeni. Kemp krásný, členitý, čistý, sociální zařízení pravidelně čištěno a vybavení na úrovni, funkční a vybavená kuchyňka, vyžití pro děti (šlapací 4kolky, trampolína, dětské hřiště...), pro všechny - velký bazén, velké šachy, několik zastřešených pergol pro posezení, půjčovna grilů a ohnišť, restaurace, kde výborně vaří.... To vše završuje velmi příjemní, ochotní a milí majitelé! Jsme rodina se dvěma malými dětmi, kteří procestovali už dost kempů i v DE, A, IT a tento kemp můžeme zařadit mezi ty lepší, které jsme poznali :-)

autocamping GORALSKÝ DVOR

Okres: Stará Ľubovňa
25. 09. 2019
Od: Christian

Dieser Campingplatz ist sehr zu empfehlen. Die Anlage bietet einen wirklich erholsamen Aufenthalt. Nicht nur die Küche aber auch die Menschen die sich um dich kümmern sind große Klasse. Ich hatte das Glück bei einem Heimatabend mit regionalem Essen und Musik dabei gewesen zu sein. Ich komme wieder.

autocamping GORALSKÝ DVOR

Okres: Stará Ľubovňa
08. 06. 2019
Od: hattersheimer

Sehr schöner gepflegter Platz, freundliches Personal gute Ausstattung, sogar mit Pool