Súbory cookie zlepšujú funkciu stránok, používaním týchto stránok súhlasíte s použitím cookie viac info
Úvod Mapa Recenzíe Počasie Prihlásiť Informácie Schránka(0)
Hľadať Schránka(0) Mapa

Nové rezervácie:

Termín od 2024-07-07 | autocamping GORALSKÝ DVOR
Auto so stanom na streche

Termín od 2024-07-05 | Rekrečné stredisko Gazárka
4L pro 4 osoby

Termín od 2024-07-28 | ATC Termálne kúpalisko
2 dosp jedno dieta15r1 miesto stan+pripojka

Termín od 2024-08-02 | Táborisko Krym Nová Kelča
2 miesta pre stany a 4 osobyMiesta pri vode

Termín od 2024-07-18 | Vodácke Táborisko Dronte
2x

Termín od 2024-07-14 | Autokemp AQAURUTHENIA
1 karavan bez pripojky v tichej casti + 2 osoby, mate miesto ?

Termín od 2024-07-04 | Camping Agama
1 karavanovy prives + auto + 2 dospeli + 2 deti

Termín od 2024-07-04 | Autocamping Trenčín na Ostrove
2L a 2 osoby

Termín od 2024-07-11 | Karavany-Camp Pod starým orechom
1 místo pro. maly karavan a auto + 2 osoby a el. pripojka

Termín od 2024-07-11 | Camping*** Nitrianske Rudno
1miesto pre dve osoby, el.pripojka + pes

Recenzíe, názory, diskusia

Tu môžete vložiť Váš príspevok aj s fotografiou, kde ste boli, čo ste videli.. Vložiť novú recenziu »

Pre vloženie recenzia kliknite na kemp alebo ho nájdite..

Thermalpark Nitrava

Okres: Nitra
05. 06. 2021
Od: Maria

Privítala by som plavecký bazén. Nielen všetko pre deti. Sú tu aj dospelí. (5)Všetky recenzíe »

24. 05. 2021
Od: Simona

Kemp má super umiestnenie, na kľudnom ostrove v centre mesta Trenčín. Kemp je čistý, vybavenie postačujúce. Personál príjemný a ceny adekvátne. (3)Všetky recenzíe »

Camping Modrá Farma

Okres: Zvolen
03. 05. 2021
Od: Miroslava Adamčiaková

Nevhodné pre autokaravany a karavany, zlá prístupová cesta na terasy, vhodné len pri 100% ideálnych podmienkach slnečného a suchého počasia (2)Všetky recenzíe »

ATC Račkova dolina

Okres: Liptovský Mikuláš
14. 04. 2021
Od: Dovla

Na slovensku som 4 rok, ale este prve leto ma priatelka zarazila z tymto auto kampom, od ftedy chodime kazdy rok. Krasny kamp, personal vyinikajuci, priroda jedinecna.... hned som sa zamiloval do neho, uz teras planujeme ako a kedy pojdeme znovu. Sprche opravenie, restauracia dobre vari, potok krasne tecie a dobre uspava sumenim. (9)Všetky recenzíe »

Camping Pullmann Piešťany

Okres: Piešťany
22. 03. 2021
Od: Ožana

Modlíme sa, aby tento rok 2021 bol camping otvorený. Moc dobre sa tam cítime a vždy sa tam tešíme, pretože si tam ozaj dobre oddýchneme. Už , aby to bolo. (8)Všetky recenzíe »

Camping Lazy

Okres: Krupina
17. 02. 2021
Od: Jana

Perfektny kemp s nadychom farmy. Jedna sa o rodinny kemping a majitelia sa hostom naplno venuju. Kemp je vhodny pre rodiny s detmi, pre ktore je tu mnoho atrakcii. (1)Všetky recenzíe »

Autocamping Oravice

Okres: Tvrdošín
23. 09. 2020
Od: jaro

zadbany kemping z pachnacymi sanitariatami i niezwykle miłą obsługą..dodatkowo przystępna cena. (6)Všetky recenzíe »

Letovisko Kurinec

Okres: Rimavská Sobota
09. 09. 2020
Od: xxx

Boli sme koncom augusta 5 dni.2 dospelí a dve deti.Pôvodne sme chceli ísť stanovať aj so psom,no pri telef.overení,či môže ísť pes do kempu,nám bolo povedané,že je zákaz vstupu do areálu so psom,čo bolo nakoniec napísané aj pri vstupe do kempu a areálu kúpaliska./nakoniec sme psa nebrali,kvôli tejto info./Pri príchode do kempu všade vela psov,ktorý aj volne pobehovali po areali,dokonca aj pri bazénoch a v sprchách.Zaujímalo by ma kolko platili za pobyt psa,keď v cenniku to nie je uvedené a dokonca je zakázaný vstup!V sprchách tiekla raz horúca voda /nedalo sa predvídať kedy sa spustí,syn sa tak obaril/,raz studená ,pomalý prúd a slabá hygiena. (11)Všetky recenzíe »

ATC Margita a Ilona

Okres: Levice
09. 09. 2020
Od: xxx

V kempe sme boli začiatkom augusta 5 dní.Cenník,ktorý je na stránke e kempy,neplatí.Od Slovákov a Čechov pýtajú kaucie aj za stan,od zahraničných turistov nie,velmi zaujímavé...Miesta pre karavany a stany len medzi chatkami,kde nemáte žiadne súkromie.Už od šiestej prichádzajú zamestananci kempu a púšťajú kosačky,traktor,aj cez víkend,sú velmi hlučný,akosi ich nezaujíma,že niekto je na dovolenke a nemusí vstávať o šiestej. Čo oceňujem je obchod v kempe. A otvorené športové potreby,pre deti dobre vyplnený večer. (4)Všetky recenzíe »

07. 09. 2020
Od: Michaela

Kemp je v nádhernom prostredí. Vybavenosť kempu je výborná (zariadenie kuchyne, sprchy, wc, spoločenská miestnosť, posedenie...), všetko čisté a upravené. Možnosť zakúpiť domáce potraviny (vajíčka, jogurty, klobása a pod...). Zábava pre deti aj dospelých (jazierko, kŕmenie domácich zvierat, spoločenské hry...) Je to veľmi pekné miesto a stanovačku sme si užili, odporúčame určite navštíviť. (10)Všetky recenzíe »