Súbory cookie zlepšujú funkciu stránok, používaním týchto stránok súhlasíte s použitím cookie viac info
Úvod Mapa Recenzíe Počasie Prihlásiť Informácie Schránka(0)
Hľadať Schránka(0) Mapa

Nové rezervácie:

Termín od 13.10.2023 | Hotel-camping Borová Sihoť
1 místo s pripojkou na el., 2 osoby + pes

Termín od 15.9.2023 | Slnečné Skaly
Ano

Termín od 15.9.2023 | Camping Belá Nižné Kamence
1 miesto pre karavan s el. prípojkou 2 dospelí a dve deti (11r. a 7r.)

Termín od 2.11.2023 | Camping a Apartmány Janka
1 misto pro obytny vuz , el.pripojka,2 osoby,1 pes

Termín od 13.9.2023 | Rekrečné stredisko Gazárka

Termín od 25.9.2023 | Státie pre caravany pod farou
1 miesto

Termín od 25.9.2023 | Autocamping Varín
1*1

Termín od 27.9.2023 | Autocamping Trenčín na Ostrove

Termín od 15.9.2023 | Camping a Apartmány Janka
1miesto

Termín od 1.10.2023 | Autocamp NERESNICA
1 miesto s el.pripojkou, pripadne aj vodou

Recenzíe, názory, diskusia

Tu môžete vložiť Váš príspevok aj s fotografiou, kde ste boli, čo ste videli.. Vložiť novú recenziu »

Pre vloženie recenzia kliknite na kemp alebo ho nájdite..

Letovisko Kurinec

Okres: Rimavská Sobota
27. 07. 2023
Od: Matej

Absolútna arogancia nočného kľudu ???????????? ludia tu nepoznajú pojem po 22 hej hodine aj napriek upozorneniu ...čo sa týka kempu krásne prostredie bazény čisté bufety klasika jedlo radšej nakúpiť v obchode a stravovať sa individuálne lepšia chuť ???? (10)Všetky recenzíe »

Kemp Hodruša Hámre Glamping

Okres: Žarnovica
26. 07. 2023
Od: Rudo + 16

20-23.7.2021 A opäť sa to podarilo zorganizovať (tentoraz už 21 ročník). Sumár : 17 ľudí-6 stanov-8 aut . V prvom rade , vrelé poďakovanie a posielame pozdrav , pre majiteľov kempu. Výborná spolupráca. Rezervovanie a označenie miesta na našom pravidelnom mieste (pri vstupe v pravom zadnom rohu) tiež nie je maličkosť .Všetko veľké + . Konibar, zásobovanie, spolupráca a ochota majiteľov. Prosím , nečakajte luxus - nejedná sa o eurokemp , ale je to pre ľudí , ktorí skôr majú radi stanovanie vo voľnej prírode . Preto prepáčte , ak ten náš kút bol trocha hlučný pri ohnisku ( gitara 3ks.)aj po 24,00 . Už teraz sa tešíme na predposlený víkend júl 2024 (19)Všetky recenzíe »

Kemp Ormet Teplý Vrch

Okres: Rimavská Sobota
24. 07. 2023
Od: Laco

Na Ormet chodíme 15 rokov. Je tam krásne prostredie. V kempe je veľa stromov a tým pádom aj tieň. Kúpanie v jazere je super. No a tým to končí. Tento rok sa zmenil prevádzkovateľ a mňa ako dlhoročného spokojného zákazníka zarazilo niekoľko vecí: Po prvé - za osemmiestny stan sa mi , na základe vôle prevádzkovateľa, rozhodli účtovať cenu za dve stanové miesta, hoci nič také v cenníku uvedené nebolo. Z toho vyplýva že je to asi jediný kemp, kde miesto na stan vyšlo drahšie ako za karavan. Ako ŤZP som nedostal zľavu za ubytovanie, pretože táto zľava vraj platí len pre návštevníkov pláže. Kemp prešiel kozmetickými úpravami. Pribudla hojdačka s nápisom Ormet a rybári boli presunutí na sever. Pribudli nejaké chatky. Všetko ostatné ostalo tak ako bolo, len zmizli obľúbené drevené stoly. Bufety majú obmedzenú ponuku jedál. Na WC často chýbal papier. Čerešničkou na záver bolo to, že keď som posledný deň zbalil stan, tak mi naúčtovali ešte poplatok za vstup, pretože som neodišiel do desiatej. V prípade chatiek je skorý odchod na mieste, pretože ich musia upratať. Ale v stane som platil za noc a tak je to veľmi divné. Terajší prevádzkovateľ by sa mal zamyslieť nad tým, že zarábanie peňazí je síce dôležité, ale ak je zákazník nespokojný a ak má dojem, že slúži iba ako zdroj peňazí, tak sa nevráti a o svojej skúsenosti povie ostatným. (9)Všetky recenzíe »

Kemp Ormet Teplý Vrch

Okres: Rimavská Sobota
23. 07. 2023
Od: Kaja

Chodila som sem roky .. tento rok naposledy ako sa zmenil majiteľ žiadne varené jedlo ceny jedla za nekresťanský peniaz veľmi ale veľmi drahé ak by ste tu chceli týždeň jesť s rodinou tak to radšej dovolenka inde. Skladba som. (9)Všetky recenzíe »

Detský tábor Radosť

Okres: Spišská Nová Ves
17. 07. 2023
Od: Iza

Polecam wszystkim! Cudowne miejsce. (1)Všetky recenzíe »

Autocamp Panoráma

Okres: Komárno
16. 07. 2023
Od: Václav

Kemp je zrušený (2)Všetky recenzíe »

autocamping GORALSKÝ DVOR

Okres: Stará Ľubovňa
10. 07. 2023
Od: Frederika a spol ????

Je to úžasne miesto, ktore ponúka aktivity: kúpanie, volejbal, trampolínu, futbal, opekačku, grilovanie, vlastná reštaurácia, rafting, bicykle a mnoho ďalšieho. Je tam božský kľud a veľmi príjemna rodina, ktora to vlastní. Domov prídete s krásnymi zážitkami a camp sa stane vašim miestom pre relax či už v karaváne, v chatke alebo v stane. My sme už začali sezónu 2023 a čo vy? ???????????? (4)Všetky recenzíe »

Vadaš Thermal Resort

Okres: Nové Zámky
09. 07. 2023
Od: Andrea

Dnes sme sa vratili z kempu vo Vadasi. Vsetko bolo super, len asi dnes sa vymenila služba na umyvanie WC, a pani ako ich umyla, tak rano cca medzi osmu a deviatu hodinu rano NA HODINU zamkla panske aj damske WC, ze aby sa vyschli. Povedala, ze na 10min, ale prisla ich otvorit az o hodinu. Pani, co umyvala tie WC dni predtým, ich ani raz nezamkla a mala ich ciste. Nech sa nikto nehneva, ale zamknut ich vtedy, ked prave kazdy vstava ????????????, toto by si malo vedenie Vadasu nejako lepsie zorganizovať, aby sa takéto nestavalo, WC by malo byt k dispozicii stale. Ak to bude teraz pokračovať, tak nezavidim tym ludom v kempe. (4)Všetky recenzíe »

ATC Nová Duchonka

Okres: Topoľčany
09. 07. 2023
Od: lukas

Organizovanie stanovania čistý chaos + nevracajú zálohu vymyslia si na vás čokoľvek protizákonne. Čistý klauni tam + majiteľ žochár. (13)Všetky recenzíe »

08. 07. 2023
Od: Magda

Prostředí příjemné, plno občerstvení na dosah, aquapark i jezero blízko, bohuzel přeplněná kapacita karavanu, malo místa pro karavany, spatna organizace, chaotické přidělení míst, malo dostupných míst na připojení do elektriky (neustálé vypojování elektriky i přesto ze to bxlo zaplacené) sociální zařízení slabsi, malo umyvaren na tam velky camp, tepla voda netekla již po sedme hodině, karavan jsme meli rozloženy místo bylo zábrane vyjeli jsme mimo areal na výlet, po návratu do campu misto na auto bylo zabráno jiným karavanem. (8)Všetky recenzíe »