Súbory cookie zlepšujú funkciu stránok, používaním týchto stránok súhlasíte s použitím cookie viac info
Úvod Mapa Recenzíe Počasie Prihlásiť Informácie Schránka(0)
Hľadať Schránka(0) Mapa

Najviac zobrazované:

Thermalpark Nitrava

Poľný Kesov 9987x

Villa Betula

Liptovská Sielnica 8714x

Najlepšie hodnotené:

ATC Tatranská Štrba

Tatranská Štrba 5 bodov

Táborisko Krym Nová Kelča

Nová Kelča 5 bodov

Caravan Camp DS

Dunajská Streda 5 bodov

Nové rezervácie:

Termín od 2024-07-16 | Autocamping Tajov
1x place for camper van with electricity

Termín od 2024-08-02 | Táborisko Krym Nová Kelča

Termín od 2024-06-28 | Kemp Hodruša Hámre Glamping
4L chatka

Termín od 2024-07-05 | Agrokemping Sedliacky Dvor
4 stany, 4 Dospelí, cca 6 detí

Termín od 2024-06-13 | Autocamping Trenčín na Ostrove
1 místo, 2 osoby, el. přípojka

Termín od 2024-06-21 | Autocamping Oravice
1 stan - 2 osoby+ 2 motorky

Termín od 2024-07-13 | LEHARO CAMPING
1Zelt,2personen+1Kind (15Jahre)

Termín od 2024-06-16 | Beach Bar Rezort Zelená voda
4 miesta pre stan + 8 osob

Termín od 2024-07-04 | Oáza Camp
3 miesta pre stany 6 dospelich 4 deti

Termín od 2024-07-05 | Camping a Apartmány Janka
1 přívěs karavan auto el.pripojka 2 osoby

Recenzíe, názory, diskusia

Tu môžete vložiť Váš príspevok aj s fotografiou, kde ste boli, čo ste videli.. Vložiť novú recenziu »

Pre vloženie recenzia kliknite na kemp alebo ho nájdite..

10. 07. 2022
Od: Jana

Nebezpečný camp,kde okrádají lidi i v noci ve stanu.Hluk,v umyvárkách špína.Po vykradení stanu,kde jsme všichni spali,jsme žádali vrácení zaplacených peněz za pobyt,jelikož jsme neměli ani oblečení,ani peníze ,nám bylo řečeno,že to nejde,měli jsme prý přijít den předem(nechápu,to jsme ještě nebyli vykradeni)Přístup příšerný.Zde ani zadarmo (9)Všetky recenzíe »

03. 07. 2022
Od: Marián

Pobyt v stane na dve noci. V kempe takmer všetko, čo je potrebné. Priestor, prostredie, vybavenie,... Sociálne zariadenia čisté, pokiaľ tam nie su západní turisti. Ich správanie k udržiavaniu čistoty hodnotim - wie ein Schwein. To je jediné negatívum. (8)Všetky recenzíe »

Auto-camp Počúvadlo

Okres: Banská Štiavnica
03. 07. 2022
Od: Katarína

Prosím o informáciu, či je kemp funkčný teraz v lete 2022. A či je možné pripojenie karavanu na elektrinu. Vďaka (19)Všetky recenzíe »

ATC Trusalová

Okres: Martin
02. 07. 2022
Od: Katarína

Na slovenské pomery výrazne prekvapivý priestor s parádnymi pánmi na recepcii a poctivými upratovačkami ( ak nie ste práve panička s prachovkou prirastenou k dlani a špáradlami do uší v zadnom vecku nohavíc, aby ste mohli vyčistiť každú dierku v zásuvke, na ktorú ledabolo naďabíte). Napriek opakovane dobrým skúsenostiam, kemp neodporúčam, aby sa to tam príliš nezaľudnilo a ja som si mohla vychutnávať kľud a pohodu vždy, keď budem potrebovať. (1)Všetky recenzíe »

Camping Bojnice

Okres: Prievidza
29. 06. 2022
Od: Radka Poštulková

Hezký den, napsala jsem na infolinku do Bojnic a odpověděli mi, že s největší pravděpodobností bude kemp zavřený i tento rok. Taky jsme měli letos v plánu Bojnice a budeme muset najít jiný kemp. I já mám spoustu skvělých vzpomínek z dětství na dovolenky s rodiči právě v tomto úžasném kompu. (10)Všetky recenzíe »

ATC Termálne kúpalisko

Okres: Šaľa
21. 06. 2022
Od: Ervin

Mne sa napríklad páčilo staré kúpalisko. Bolo lacné kľudné a nechodilo tam tak veľa uvrešťaných detí. Bola tam večer príjemná hudba, aj bývanie bolo útulné. Teraz z toho urobili ale úplne zbytočne disneyland. To si mohli odpustiť. Ja tam určite už nepôjdem. A je to až príliš drahé (6)Všetky recenzíe »

Kemp Hodruša Hámre Glamping

Okres: Žarnovica
06. 06. 2022
Od: Peter

6.6.2022 Dnes sme cestovali 300km na výlet a reku ideme na kemp.. je to tam krásne . Ale bohužiaľ sme nepochodili pretože tam nebol nik z majiteľov .takze areál bol zatvorený .. Len chcem upozorniť na to že tam nie je signál takze sa nedovoláte nikam.. stretli sme pred kempom aj dva karavani z Holandska a boli dosť mimo že to je zatvorené a proste sa nevedia nikam dovolať .. Takze dnes sme mali smolu tak ako aj priatelia z Holandska .. (19)Všetky recenzíe »

Camping Bojnice

Okres: Prievidza
01. 06. 2022
Od: Hadasa Kobolkova

Dobrý deň. Ja by som sa len chcela opýtať či toto ešte funguje, nakoľko aj minulý rok bolo zatvorené a na stránke je písané, že aj tento rok. Čo je veľká škoda lebo sme sa tam naozaj tešili. Ja som sem chodila s rodičmi ako dieťa a je to tam naozaj super. (10)Všetky recenzíe »

Camping Bojnice

Okres: Prievidza
14. 04. 2022
Od: Katka

Chodili sme tam každý rok. Veľmi nás mrzelo že sa to zatvorilo. Boli sme tam pozrieť minulý rok a bol to smutný pohľad že to mesto zatvorilo a necháva len tak chátrať :/ Dosť že les oproti neskutočne vyrúbali, ešte aj toto zbytočne zatvorili. Neviete či to neobnovili ? (10)Všetky recenzíe »

Karavany-Camp Pod starým orechom

Okres: Dunajská Streda
21. 02. 2022
Od: Petr Šturc

Byli jsme tam vloni v létě s karavanem a byli jsme tam spokojeni. Voda , el přípojka, lednice, WC i sprchy vše k dispozici. (1)Všetky recenzíe »