Súbory cookie zlepšujú funkciu stránok, používaním týchto stránok súhlasíte s použitím cookie viac info
Úvod Mapa Recenzíe Počasie Prihlásiť Informácie Schránka(0)
Hľadať Schránka(0) Mapa

Nové rezervácie:

Termín od 18.07.2024 | ATC Nová Duchonka
4L chatka pre 4 osoby

Termín od 28.07.2024 | Auto Camping Dubník - kemp 53
4 stany ( 8 dospelých a 6 detí )

Termín od 2024-07-28 | Kemp Ormet Teplý Vrch
2L 2 x 2osoby

Termín od 17.06.2024 | Autocamping Tajov
1x place with electricity, 2 persons + 2 children

Termín od 2024-07-19 | Vadaš Thermal Resort
1 miesto pre stan 2 osoby+3 deti000

Termín od 7.8.2024 | Autocamping Trenčín na Ostrove
1 místo, 2 os. 1 pes, el. přípojka

Termín od 2024-07-19 | ATC Zelená voda
4stany, 6 dospelých , 6 detí

Termín od 2024-06-07 | MotoCamp Tajch
1 miesto, 2 osoby

Termín od 2024-05-21 | Kemp Hodruša Hámre Glamping
1 miesto pre stan +2 osoby

Termín od 2024-07-27 | Letovisko Kurinec
2 stany 6ludi

Recenzíe, názory, diskusia

Tu môžete vložiť Váš príspevok aj s fotografiou, kde ste boli, čo ste videli.. Vložiť novú recenziu »

Pre vloženie recenzia kliknite na kemp alebo ho nájdite..

Vinianske jazero

Okres: Michalovce
08. 07. 2021
Od: Igor

Prisli sme z dvomi psami do campu, lebo tam bola možnosť, aby sa mohli kupat aj psy. Na druhy deň niekto vyvesil tabuľky zakaz kupania psov. Neviem ci to je vtip. (7)Všetky recenzíe »

Auto-camp Počúvadlo

Okres: Banská Štiavnica
05. 07. 2021
Od: Dušan

Kemp funguje, overené 4.7.2021. (19)Všetky recenzíe »

Thermalpark Nitrava

Okres: Nitra
02. 07. 2021
Od: zuzana

Boli sme na kupalisku 2.7.2021, bolo velmi prijemne, ciste prostredie, krasne bazeny s úžasnou vodou. Plavčik je lenivej vode bol velmi ochotny. Vela sme sa nasmiali. Aj animatori boli v pohode, zatancovali sme si s nimi. Jednoducho povedané, prijemne stravene piatkove popoludnie. Dakujeme (5)Všetky recenzíe »

Camping Manínska tiesňava

Okres: Považská Bystrica
30. 06. 2021
Od: Sandra

Tak do tohto campu sa este urcite vratime! :) Krasne chatky samozrejme v klasickom minimalistickom style no aj to malo svoje caro a uplne to stacilo. Pekne prostredie,priroda a prirodny bazen. Nove sprchy a hygienicke zariadenia. Personal velmi mily,ustretový a pozorny. Za nas velka spokojnost. Boli sme tu cely tyzden s rodinkou a vsetkym sa pacilo :) dakujeme (5)Všetky recenzíe »

Stellplatz - Čilistov

Okres: Dunajská Streda
28. 06. 2021
Od: Dzurjakova

Perfekný camp (1)Všetky recenzíe »

Mara Camping / ATC Liptovský Trnovec

Okres: Liptovský Mikuláš
27. 06. 2021
Od: Jaromir Michalec

Boli sme tam tento week 2 noci Chcel by som sa s vami podelit o moje skúsenosti s MARA campingom v Liptovskom Trnovci. S rodinou a malými detmi tam určite nechoďte ved neďaleko je Betula tam si sice priplatite ale odtiaľ budete utekať. Detské ihrisko nula bodov jedna šmýkalka pred zrútenim a pieskovisko žiadne.Teraz tam jedno ihrisko stávajú neskoro sezona začala a hluk z toho cely week.Konečne robia socialky ktoré škoda, nespravili pred sezonou pretože teraz vam tam od rana do večera brusia bruskami a to aj v sobotu a nedeľu, kuchynka hrozna ani len mikrovlnka tam nieje, atrakcie ? Lod mara s 50 perc. zľavou je pokazena. O wifi môzete snívať, a ďalej hluk do rána? Reprodukovana hudba a spev ožranov a ked sa sťažujete tak odpoved je len že" my sme ich upozornili"?Ani len ospravedlnenia sa od personalu nedočkáte. Na osvetleni odpadnute kryty ležia na zemi takže na deti sakra treba davat pozor, veci čo píšu na stranke ako kebab neaktualne, v reštaurácii chaos a navyše štyri dôstojne stoly na ktore treba čakať, inak su tam stoly v stane kde hra hudba ako na diskoteke nie ako v reštaurácii a nikto tam nechce pod reprakmi sediet, k vývaru či riadnemu jedlu"menu " sa viete dostať, ale varia ho až po 14 či 15,00??? Takže deti musia vydržať. Pláž nijak neupravena zájsť k vode sa da len po schodoch a.... čo vam poviem za nás nikdy viac radšej si priplatim a navštívim ine campy. (9)Všetky recenzíe »

19. 06. 2021
Od: Milan

Kemp je vynikajuci az na tych prenajimatelov… nebyt tam uJakuba s vynikajucou Plznou tak by tu zakapali… ustretovost spravcov kempu je na bode mrazu.. (3)Všetky recenzíe »

Turistická ubytovňa Byšta

Okres: Trebišov
14. 06. 2021
Od: Xenia

akupele nefunguju uz roky. (2)Všetky recenzíe »

Thermalpark Nitrava

Okres: Nitra
05. 06. 2021
Od: Maria

Privítala by som plavecký bazén. Nielen všetko pre deti. Sú tu aj dospelí. (5)Všetky recenzíe »

24. 05. 2021
Od: Simona

Kemp má super umiestnenie, na kľudnom ostrove v centre mesta Trenčín. Kemp je čistý, vybavenie postačujúce. Personál príjemný a ceny adekvátne. (3)Všetky recenzíe »