Súbory cookie zlepšujú funkciu stránok, používaním týchto stránok súhlasíte s použitím cookie viac info
Úvod Mapa Recenzíe Počasie Prihlásiť Informácie Schránka(0)
Hľadať Schránka(0) Mapa

Nové rezervácie:

Termín od 2024-08-15 | Kemp a Termálne kúpalisko Podhájska
4dospeky2deti

Termín od 2024-07-30 | Kemp Divín
2 stany pre 2 osoby, auto

Termín od 2024-08-05 | Letovisko Kurinec
2 miesta pre stany 2-3 dospelý +2 deti Miesto v tieni

Termín od 2024-07-25 | Camping a Apartmány Janka
1x karavan, 5 osob

Termín od 2024-07-22 | Vinianske jazero
1miesto pre 2dospelych a 3 deti1miesto bez pripojky

Termín od 2024-07-27 | Penzión a Hotel Dedinky, stanový tábor
1 miesto pre stan, 2 osoby

Termín od 2024-07-25 | Penzión a Hotel Dedinky, stanový tábor
1 nmiesto pre stan a auto pre 3 osoby

Termín od 2024-08-02 | Táborisko Krym Nová Kelča
1 miesto pre stan s el. prípojkou

Termín od 2024-07-07 | Camping Belá Nižné Kamence
1 miesto auto + karavan, el. Pripojka

Termín od 2024-07-28 | Penzión a Hotel Dedinky, stanový tábor
3 miesta pre stany, 5 dospelých, 4 deti 1 miesto pre obytné auto s el. prípojkou, 2 dospelý, 1 dieťa

Recenzíe, názory, diskusia

Tu môžete vložiť Váš príspevok aj s fotografiou, kde ste boli, čo ste videli.. Vložiť novú recenziu »

Pre vloženie recenzia kliknite na kemp alebo ho nájdite..

17. 03. 2018
Od: Daniela Matejcikova

Perfektný kemp,krásny,čistý,vybavený,za fajn peniaze aj s kúpaním...veľmi sme boli spokojní...2 dospelý a 2 deti a strávili sme tam 10 dní, ani domov sa nám nechcelo 😁 (5)Všetky recenzíe »

03. 09. 2017
Od: Miriam

Ubytovanie v bungalove, ktorý sa nachádza v kempe je krásne, čisté, nové,priestranné, kúpeľňa super.Odporúčam! Boli sme už 3 rok a vždy sme boli spokojní.Oproti ostatným kempom ubytovanie na vysokej úrovni.😀 (8)Všetky recenzíe »

Kemp Hodruša Hámre Glamping

Okres: Žarnovica
02. 09. 2017
Od: Vinco

Bol som tam vlani aj tento rok, je to super miesto pre tých čo majú radi lesy a hory. V dolnom aj v hornom jazere sa dá kúpať, voda bola super nakoľko teploty v júli boli nad 30. (19)Všetky recenzíe »

26. 08. 2017
Od: Martin S.

Velice vstřícný a ochotný personál, výborné jídlo, skvělé zázemí. Celková velká spokojenost, doporučuji. (10)Všetky recenzíe »

14. 08. 2017
Od: Linda

Bohužel jsme vůbec s kempem nebyli spokojeni. Žádná kuchyňka pro hosty kempu. Což si myslíme, že to je v kempu základ. Ve sprše jen ledová voda, za 2 eura můžete mít teplou vodu, ale to že teče mini cicůrek, kterým se vůbec nedá umýt a ještě za poplatek to už vám neřeknou! Všude plno plných odpadkových košů. A dorazila to kempová restaurace-chtěla jsem něco sladkého, jako xxx. Bohužel nic nevedou, říkám nevadí a viděla jsem, že nosíte palačinky, tak mi bylo řečeno, že to je jen pro hosty penzionu!!! Už víckrát do toho to kempu nepojedeme. Příroda kolem krásná, takže doporučuji třeba nějaký jiný penzionek. (5)Všetky recenzíe »

06. 08. 2017
Od: Dusan

Dovolenku sme travili v autokempe Rudava boli sme tam aj s dvomi vnuckami velmi ochotny personal kemp udrzovany cisty zumba .kino.bazeny. super vsetko podla nasich predstav vedeli by sme tu prezit cele leto kempu prajeme vsetko naj ste jednotka za vsetko vam dakujeme (10)Všetky recenzíe »

Autokemp Domaša Tíšava

Okres: Stropkov
25. 07. 2017
Od: Peter

Kemp Tišava-Domaša je krásny až na pár \"drobností\".
Telefón nikto nedvíha - majú málo brigádnikov. Žetón na sprchovanie stojí 1€ -to je OK, akurát netečie teplá voda - to nie je OK. (2)Všetky recenzíe »

Táborisko Vodný mlyn

Okres: Galanta
24. 07. 2017
Od: Abakus

Myslím že vyberac za stany nás pekne odrbal. Že vraj 6,50 za stan, ale keď sme skupina (6stanov) tak za 5 ... (6)Všetky recenzíe »

21. 07. 2017
Od: jana

V kempe vidno snahu o zlepsenie, ktore nebolo dotiahnute do konca. V recepcii prijemna obsluha, ale za cely den co sme tam boli socialne zariadenia nikto neupratal Podla pavucin na zemi sa tam ani velmi neupratuje. Kuchynka su dve vylevky a chladnicka ktora uz tuzi po dochodku, len pod pristreskom bez steny. Detske ihrisko takmer zdemolovane. Bazeny necistene. Chyba moznost zakupit zakladne potraviny. Ale takmer prazdne, prostredie prijemne, pre nenarocneho turistu fajn. Do kempu sme isli cyklotrasou kde nam uz 40km vopred oznamovali kolko este kilometrov ale odbocka z cyklotrasy do kempu nevyznacena a tak sme si nadbehli 11km (10)Všetky recenzíe »

Camping Bojnice

Okres: Prievidza
10. 02. 2017
Od: Daniela

V tomto kempe som prakticky stravila svoje detstvo. S rodinou sme tam pravidelne chodievali niekolko sezon po sebe. Uz su to roky no stale si nato rada zaspominam. Rozhodne mam odtial dobre zazitky a odporucam ho najmä rodinam s detmi ;) (10)Všetky recenzíe »