Súbory cookie zlepšujú funkciu stránok, používaním týchto stránok súhlasíte s použitím cookie viac info
Úvod Mapa Recenzíe Počasie Prihlásiť Informácie Schránka(0)
Hľadať Schránka(0) Mapa

Najviac zobrazované:

Thermalpark Nitrava

Poľný Kesov 9987x

Villa Betula

Liptovská Sielnica 8714x

Najlepšie hodnotené:

ATC Tatranská Štrba

Tatranská Štrba 5 bodov

Táborisko Krym Nová Kelča

Nová Kelča 5 bodov

Caravan Camp DS

Dunajská Streda 5 bodov

Nové rezervácie:

Termín od 2024-06-07 | Autokemp AQAURUTHENIA

Termín od 2024-08-02 | Oáza Camp
1 stan 2 osoby

Termín od 2024-06-14 | Camping Belá Nižné Kamence
4L Bungalov (s kuchynkou a soc. zariadením, el. kúrenie) 90EUR/noc(min 2noci)

Termín od 2024-06-10 | VDG Yacht Centrum

Termín od 2024-07-19 | Beach Bar Rezort Zelená voda
4stany, 6 dospelých , 6 detí

Termín od 2024-06-08 | Slnečné Skaly
4L chatka pre 4 osoby

Termín od 2024-06-21 | Termálne kúpalisko a kemp Chalmová
1 stan 2 dospelý 2 deti -3 a 7 rokov

Termín od 2024-07-06 | VDG Yacht Centrum
1 stan

Termín od 2024-06-19 | Stanový tábor, Penzión a Hotel Dedinky

Termín od 2024-06-21 | Autocamping Oravice
1 stan - 2 osoby+ 2 motorky

Recenzíe, názory, diskusia

Tu môžete vložiť Váš príspevok aj s fotografiou, kde ste boli, čo ste videli.. Vložiť novú recenziu »

Pre vloženie recenzia kliknite na kemp alebo ho nájdite..

Kemp Hodruša Hámre Glamping

Okres: Žarnovica
07. 07. 2019
Od: Slavo

V kempe sme pobudli týždeň - skup. 3 dosp. + 6 deti Nemyslím si že je až taký veľký ako kapacitne uvádza prevádzkovateľ (stany). Je menší, skromnejší, ale zato rodinného charakteru. Je udržiavaný, sociálne zariadenia čisté a teplá voda v sprchách aj počas väčšej návštevnosti. Bufet ponúka štandardnú ponuku jedla a pitia. Snažia sa spraviť aj 1 mennu denne. Pri bufete je malé ihrisko. Prístupná je aj väčšia spoločenská miestnosť, kde je malý kútik pre deti. Dá sa zahrať biliard, stolný futbal. Prevádzkovatelia sú veľmi milí a snažia sa spraviť čo najviac pre zákazníkov. Ohniska pri stanoch nie sú dovolené (aspoň nie je popol po kempe), ale bezplatne zapožičiavajú grily a deky. Škoda že je vypustený vedľajši tajch (je v rekonštrukcii). Horný tajch (10 min. pešo) pri Resort Salamander je prístupný. Jedna negatívum z blízkeho okolia (nesúvisí s kempom). Resort Salamander robí všetko pre svojich solventných turistov, ktorí sa na parkovisko vyvezú v luxusných autách. Turistický chodník - žlta značka - vedie poza ich hotel. Aby tade nechodili turisti akých nechcú, tak tam naviezli haldy zeminy a pre istotu vypílili stromy na chodník. Aby nezanikol, tak sme sa ho snažili spriechodniť. (19)Všetky recenzíe »

04. 07. 2019
Od: Vlasto

Príjemné prostredie, príjemní domáci , sociálne zariadenia a kuchynka na veľmi dobrej úrovni. Vrelo odporúčam. (10)Všetky recenzíe »

04. 07. 2019
Od: Turista z Prahy

Ubytovani bylo super do roku 2018 kdy se to jeste dalo. Pri prijezdu jsme cekali cca 20-30 min na klice a telefoni cislo ktere jsme dostali nikdo nezvedal. Chatky jsou ve velmi spatnem stavu a to v takovem ze se bojite abyste se nepropadli. Jsou zde lampy ktere drive fungovaly jako navnada na komary. Uklizecky skoro vubec nejezdi a nemenni rucniky ci toaletni papir nebo dokonce i pytle do odpadkoveho kose. V chatkach jako takovych je to des chybi zamky ve dverich od pokoje ne od hlavnich dveri, vsude jsou paviciny a vosy. Pod chatkou cislo 13 je odchlipnuty kus plechu a je tu toho jeste vice. Diky (2)Všetky recenzíe »

Camping Studenec

Okres: Banská Štiavnica
02. 07. 2019
Od: Alexandra

Veľmi príjemný kemp, výborne podmienky, plno možnosti v rámci stiavnickych vrchov (turistika aj plávanie). (1)Všetky recenzíe »

autocamping GORALSKÝ DVOR

Okres: Stará Ľubovňa
08. 06. 2019
Od: hattersheimer

Sehr schöner gepflegter Platz, freundliches Personal gute Ausstattung, sogar mit Pool (4)Všetky recenzíe »

23. 09. 2018
Od: Stefan

Kemp na velmi dobrej urovni - uplne nove a ciste socialne zariadenia.Pekne prostredie a klud na odych s prijemnymi domacimi. proste POHODA (10)Všetky recenzíe »

Vadaš Thermal Resort

Okres: Nové Zámky
19. 08. 2018
Od: Marek

Boli sme v kempe Vadas Sturovo v auguste 2018. Boli sme velmi nespokojni. V kempe sa nedalo spat. Bola tam neprisposobiva partia, ktora tam pustala hudbu, vykrikovala. SBS totalne neschopna nieco vyriesit. Potom vybehla zo stanu jedna Polka, mamicka, ktora tam mala 3 deti a vytiahla im predlzovacku z elektriky. Celu noc na nu vykrikovali po kempe \"Poliaci, utopime vas v Dunaji\" a podibne hesla. O cca 24h bola privolana policia a potom hudbu vypli. Do minimalne 2 h ale vykrikovali a spievali, malokto spal. Rano sa boli viaceri stazovat. SBS povedali ze ich vyhostia z kempu. Viacere rodiny im dosvedcili, kto to bol. Nakoniec, ani Policia, ktora prisla nepomohla a neprisposobiva partia ostala. Asi 4 rodiny sa zobrali a odisli z kempu. Najskor im ani peniaze nechceli vratit avsak nakoniec vraj vratili. Totalna hamba SBS vo Vadasi Sturovo. Odisli slusne rodiny s malimi detmi a neprisposobive xxx tam ostali a smiali sa im.
Inak socialne zariadenia tiez katastrofa.
Celkovo komplex na 3, mohlo by to byt omnoho lepsie. (4)Všetky recenzíe »

Autokemping Tilia Gäceľ

Okres: Dolný Kubín
17. 08. 2018
Od: Danka Ritterová

Boli sme vo Vašom Kempingu veľmi spokojní, mali sme možnosť porovnávať, pretože sme robili okružnú cestu z Nemecka cez Česko a po Slovensku a u Vás sa nám páčilo najviac. Až na to, že nebol k dispozícii bazén, čo by bolo v tej horúčave príjemné, ale vieme, že tam muselo prísť k oprave, tak to sme chápali. Preídeme určite znova. Takto sa má prevádzať kemping! Máte skvelý personál, príjemný xxx, ďakujeme! (2)Všetky recenzíe »

Autocamping Podlesok

Okres: Spišská Nová Ves
17. 08. 2018
Od: Danka Ritterová

Prešli sme celé Česko a Slovensko a spali sme vo viacerých kempoch, kde sme boli spokojní až nadšení. Len práve tu u Vás, kde sme očakávali za najvyššiu cenu len to najlepšie, sme boli hrozne sklamaní. Takú nehoráznu sumu brať za niečo tak ďaleko podpriemerné, to je neskutočné. Nádherné okolie, milí ľudia a milý xxx, ale tá kúpeľna na zvracanie. Mne sa fakt zdvihol žalúdok pri predstave, že do tej sprchy musím vstúpiť. Už si to niekto z nadriadených pozrel (chatka číslo 3), v akom stave sa to nachádza? Chcel by sa niekto z Vás tam osprchovať bez obáv, že ho buď udrie elektrika alebo že chytíte dáku kožnú neplechu?
Tie nové chatky možno vyhovujú štandartu, ale toto je nechutné a ponúkať to turistom je priam drzosť, podotýkam, za vyše 50 Eur na noc. V Dolnom Kubíne napríklad sme naproti tomu za skoro hviezdičkový luxus zaplatili 42 Eur za noc (2 dospelí, 2 deti). A ďalšie kempy na Slovensku i v Česku sa pohybovali do 40 Eur za noc a všade bol modernejší štandard.
Pre cudzincov, ako sme aj my, to bola nepríjemná skúsenosť, asi už len v rómskej osade mohlo byť horšie. (5)Všetky recenzíe »

28. 07. 2018
Od: Adrika a Szabolcs

Stravili sme 7 dni v tomto kranom kempe. Okolie je nadherne, v kempe vladne klud a pohoda. Vsade je VELMI CISTO! Vybavenie dokonale. Moznosti vyletov viac nez dost. V kempe je mnoho zvierat pre deti, bazen, ihrisko...Jednoducho PARADA! Odporucame!!! (10)Všetky recenzíe »