Súbory cookie zlepšujú funkciu stránok, používaním týchto stránok súhlasíte s použitím cookie viac info
Úvod Mapa Recenzíe Počasie Prihlásiť Informácie Schránka(0)
Hľadať Schránka(0) Mapa

Najviac zobrazované:

Thermalpark Nitrava

Poľný Kesov 9987x

Vadaš Thermal Resort

Štúrovo 9189x

Kemping BYSTRINA **

Demänovská dolina 8910x

Najlepšie hodnotené:

ATC Tatranská Štrba

Tatranská Štrba 5 bodov

Táborisko Krym Nová Kelča

Nová Kelča 5 bodov

Caravan Camp DS

Dunajská Streda 5 bodov

Nové rezervácie:

Termín od 10.05.2024 | Camping Pullmann Piešťany
1x obytna dodavka, bez elektřiny, 2 dospělé osoby

Termín od 7.8.2024 | Autocamping Trenčín na Ostrove
1 místo, 2 os. 1 pes, el. přípojka

Termín od 11.05.2024 | ATC Vincov les
1miesto auto 2osoby

Termín od 09.05.2024 | Slnečné Skaly
1 miesto caravan, 220V, 2 osoby

Termín od 2024-06-07 | Autokemp Rudava Malé Leváre
1x2L chatka

Termín od 2024-05-31 | Autocamping Trenčín na Ostrove
10 ludi na dve chatky 5 a 5

Termín od 10.6.2024 | Camp PACHO****
3

Termín od 2024-05-23 | Route E58 - Camp Košice
1 miesto s el.prípojkou + 2 osoby

Termín od 2024-07-24 | Autocamping Varín
1 Zelt für 1 erw Person

Termín od 2024-05-23 | Autokemp Rudava Malé Leváre
2 Stellplätze ; 1x Wohnmobil und 1x Wohnanhänger mit Pkw - 4 Erwachsene

Recenzíe, názory, diskusia

Tu môžete vložiť Váš príspevok aj s fotografiou, kde ste boli, čo ste videli.. Vložiť novú recenziu »

Pre vloženie recenzia kliknite na kemp alebo ho nájdite..

Kemp Hodruša Hámre Glamping

Okres: Žarnovica
31. 07. 2015
Od: Maťo

Čarovné miesto DOPORUČUJEM (19)Všetky recenzíe »

Okres:
25. 07. 2015
Od: anna

Vsetko bolo o.k , az na ten bufet Barbar. Neodporucam si davt langose a podobne ,,dobroty,,. Polotovar langos zohreju v mikrovlnke a vypytaju si 1,80. Vo vode riasy aj ked vykosene bolo okolo plaze. Inak sa to dalo. Tie mobilne domceky nemaju chybu. (2)Všetky recenzíe »

Auto-camp Počúvadlo

Okres: Banská Štiavnica
20. 07. 2015
Od: Jan

V kempe sme stravili vikend, islo nam hlavne o nocne stanovanie s detmi. Inak sme boli cely cas na jazere. V kempe nefungovalo kompletne socialne zariadenie. Pitna voda bola vyvedena do piatich umyvadiel na vonkajsej stene budovy. O sprchach s teplou vodou nebolo chyrovat... WC suplovali dve toytoy kadibudky. Kemp bol uplne plny, takze zavan v okoli budok bol intenzivny. Cely pobyt vsak hodnotim kladne. Akurat je zarazajuce, ze nieco co tam stoji, nefunguje. Sprchy a splachovacie WC uz davno nepatria medzi nadstandard a mali by byt 100% sucastou autokempov... V tomto pripade fungujucou sucastou ;) (19)Všetky recenzíe »

Camping Manínska tiesňava

Okres: Považská Bystrica
19. 07. 2015
Od: Pedro

Klasika na slovensku. Nadherne prostredie. No ako vsade, ako by zastal cas pred 40-timi rokmi :( socialky a sprchy katastrofa, taktiez ostatne vybavenie kempu. Este stastie, ze som si pribalil el.skusacku, z tych malo pripojok len niektore funguju :( jedine plus je nizka cena. No radsej by som si nejake drobne priplatil a kempoval v kempe so socialkami standartu 21storocia. Dalsi problem je nocny klud. V zahranici by si nikto v kempe nedovolil o pol noci hulakat a startovat motorku s ladenymi vyfukmi:( to by ho rovno hnali z kempu aj straznici, aj obyvatelia kempu. (5)Všetky recenzíe »

18. 07. 2015
Od: Katka

Milé privítanie, krásna príroda, prítulné domáce zvieratá - ideálne pre relax. Možnosť okúpať sa v prírodnom jazierku, množstvo hojdacích sietí medzi stromami, hojdačiek pre deti, spoločné táborisko. Boli sme veľmi spokojní, určite odporúčame. (10)Všetky recenzíe »

09. 07. 2015
Od: roman

vraj je kemp zatvoreny, neviete niekto viac ? (5)Všetky recenzíe »

30. 06. 2015
Od: LuciaK

skvely camp, možem len odporučiť, vyhlad krásny,personal milí a ochotny, služby tiež super.
odporucam (4)Všetky recenzíe »

Autocamping Varín

Okres: Žilina
29. 06. 2015
Od: Radka

We have spent a perfect weekend at the end of the june this year. I am so proud we have such a great place with 100% quality of xxx in my region . I appreciate staff hospitality as well as the owner personal engagement. I really recommend and wold coke back anytime again. (2)Všetky recenzíe »

11. 06. 2015
Od: marpet@azet.sk

Super kemp chodíme sem už tri roky po sebe, tento rok znovu a už sa veľmi tešíme! (1)Všetky recenzíe »

Kemp Divín

Okres: Lučenec
18. 05. 2015
Od: Ján Kružliak

Varovanie pre rodiny a starších rekreantov : Niečo také, ako nočný kľud (to je ten časový interval od 22,00 večer do 6,00 ráno) tu NEEXISTUJE !!! Diskotéky končiace po polnoci pokračujú až do rána z reproduktorov okolostojacich automobilov a revom ich priožralých majiteľov...a to som nebol na žiadnom feste. Len obyčajný letný víkend. Ďakujem. Neprosím!
Mimochodom, čo sa týka webstránky : to umiestnenie kempu ste prečo dali do areálu miestneho roľníckeho družstva ? (3)Všetky recenzíe »