Cookies verbessern das Surferlebnis. Wenn Sie diese Internetseite nutzen, stimmen Sie der Verwendung von Cookies Mehr Info
Home Landkarte Bewertungen Wetter Anmelden Info Merkbox(0)
Suchen Merkbox(0) Landkarte

Letzte Buchung:

Termin ab 2024-07-20 | Autocamping Trenčín na Ostrove
2x place for tents, 3 persons

Termin ab 2024-08-01 | Autocamping Trenčín na Ostrove
1 place, 2 persons

Termin ab 2024-08-02 | Autocamping Tajov
1 tent for 2 people 1 place

Termin ab 2024-07-19 | Autocamping Tajov
1 stan, 5 detí, 2 dospelí

Termin ab 2024-07-17 | Autocamping Tajov
1 Stellplatz für 3 Personen Zelt

Termin ab 2024-07-20 | Autocamping Tajov
1 stan, 5 deti, 2 dospelý

Termin ab 2024-07-09 | Kemp Divín

Termin ab 2024-07-26 | Autokemping Správy PIENAP
2place for tent, 2 person + 3 children

Termin ab 2024-07-23 | ATC Tatranská Štrba
1 tent for 1 Person

Termin ab 2024-08-25 | Kemp Hodruša Hámre Glamping

Bewertungen und Diskussion

Hier können Sie Ihren Kommentar auch mit dem Foto einfügen, wo Sie waren, was Sie gesehen haben.. Kommentar einfügen »

Um eine Bewertung hinzuzufügen, klicken Sie auf den Campingplatz oder suchen Sie ihn.

autocamping GORALSKÝ DVOR

Bezirk: Stará Ľubovňa
12. 07. 2024
Von: Eli

Krásny a plne vybavený kemp ideálny pre rodiny s deťmi??‍?‍?‍?Milý personál,krásne okolie,ihriská,trampolína,šliapacie autíčka,bazén pre deti aj reštaurácia.Pokiaľ nejete ako drevorubači,zaručene sa dostatočne a dobre najete.Jediné čo nás prekvapilo boli spoplatnené sprchy,tie by mali byť v cene.Na výlet nás pán majiteľ odviezol na rafting na Dunajec,čo sa nám aj deťom veľmi páčilo.Pobyt sme si z 1 noci predĺžili na 2,keďže deťom sa tam veľmi páčilo?. (5)Camp Bewertungen »

Auto-camp Počúvadlo

Bezirk: Banská Štiavnica
08. 07. 2024
Von: Katarina

Kemp funguje. 5€/osoba, 5 €/auto, 5 €/stan, 10 €/karavan. Nemajú tam pitnú vodu. 1 sprcha na celý kemp. Vpredu je hlučná zóna vhodná pre párty chtivých. Vzadu na trávnatej ploche je tichá zóna vhodná pre rodiny s deťmi a tých, čo chcú kľud. (20)Camp Bewertungen »

ATC Nová Duchonka

Bezirk: Topoľčany
08. 07. 2024
Von: Juraj

Boli sme začiatkom septembra 2022 s deťmi v stane. Miesto je pekné v prostredí lesa. Mrzelo nevyčistené ohnisko pri stanoch. Inak celkom v pohode. Nové WC a recepcia prekvapilo pozitívne. Škoda bufetov pri vode sú staré a ošarpané. Pri neveľkých nárokoch uspokoja. (14)Camp Bewertungen »

Camping*** Nitrianske Rudno

Bezirk: Prievidza
08. 07. 2024
Von: Juraj

Boli sme v kempe začiatkom júla 2024. Miesto na stany/karavny pekné a upravené. Trošku mi vadilo že pokosená tráva nebola pozbieraná ale ostala ležať na mieste a nosili sme si ju dnu na topánkach. Celkovo je kemping zastaralý a z každého kúta dýcha komunizmus, opotrebovanosť a staroba. Sprchy v katastrofálnom stave, škaredé a veľa z nich je nefunkčných. Spoločné WC pri bufetoch bolo špinavé, chýbali papierové utierky na ruky. ZÁVER - v kempe som bol pred 25 rokmi prvý krát ako 19 ročný. Dnes ako 44 ročný musím žiaľ zhodnotiť že do kempu bolo investované len minimálne, čo je škoda. (4)Camp Bewertungen »

Letovisko Kurinec

Bezirk: Rimavská Sobota
07. 07. 2024
Von: Katka

Stanovali sme dve noci, areal a aj kupaliska su pekne udržiavane, čisté. Malo by sa vsak viac dohliadat na nočny klud, lebo hlasna hudba hrala z kazdej strany. Vsetky jedla boli vyprážané, preto by sme prijali kvalitnejšie a varené a nie tak drahé. (12)Camp Bewertungen »

Mara Camping / ATC Liptovský Trnovec

Bezirk: Liptovský Mikuláš
27. 06. 2024
Von: Karol

V kempe som bol s kamarátmi v polovici júna 2024 na dve noci, viac nám nevydalo, mali sme prenajatú unimobunku ako chatu nižšieho štandartu. Bola vybavená všetkým, čo sme potrebovali vrátane kanvice a pohodlných postelí. Nešiel som do interhotela, tak som nečakal zázraky, ale naozaj sklamný som nebol. Musím aj pozitívne hodnotiť personál na recepcii, pomohli nám a keďže naša chatka nebola zabookovaná, mohli sme odísť o niečo neskôr. Čistá voda na pláži, slušne udržiavané vonkajšie priestory aj spoločné sociálne zariadenia, nesťažujeme si, zvažujeme návrat aj toto leto. (10)Camp Bewertungen »

Autocamp Čingov Ďurkovec

Bezirk: Spišská Nová Ves
20. 05. 2024
Von: Milan

This place is still not running commercially (05/2024). No water, no shower, WIFI for free is working very well. Quite clean place. You can stay overnight for free in camper van or have a sleep in you car. I guess also placing your tent is possible, the grass is being cut few times a year as well (observed in summer and autumn 2023). If you do not have a camper van or not about sleeping in your car, then choose a new small camping Čingov, like 1km from there. Or Camping Podlesok, Hrabušice (I had a good experience there, year 2016 and I guess it is even better nowadays , May 2024). Enjoy. (4)Camp Bewertungen »

Hotel-camping Borová Sihoť

Bezirk: Liptovský Mikuláš
05. 05. 2024
Von: Milos Hudok

Super kemp,drzim palce nech sa Vam dari,je uz malo takychto kempov. (2)Camp Bewertungen »

Letovisko Kurinec

Bezirk: Rimavská Sobota
30. 04. 2024
Von: ivan

Boli sme v kempe s karavanom leto 2022, relatívne malé obsadenie, tak asi preto bolo všetko úplne super.A tak sme išli aj v júli 2023 no ale to bol masaker. Vreskot, hudba nonstop od rána do tretej noci a z každého stanu iná. Žiaden ohľad na druhých, proste kto mal silnejší reprák ten je kráľ. Celé zle pre rodinu. Toto som ešte v žiadnom kempe nezažil. Ale rozbíjčka s kamarátmi tak to sa tam dá kvalitne vykonať. Odhliadnúc od tohoto ....... kemp je skvelý po všetkých stránkach, sociálky nehodnotím - nepoužil som, personál super, bufety super, vo vode som nebol ale deťom sa páčilo. (12)Camp Bewertungen »

Route E58 - Camp Košice

Bezirk: Košice
17. 04. 2024
Von: Viktor

Route E58 - Camp Košice je skvelý kemp, ktorý sme navštívili 14. apríla 2024. Po rekonštrukcii je všetko na vysokej úrovni, vrátane útulnej reštaurácie a malej zoo, ktorá je hitom pre deti. Vybavenosť je kompletná, takže tu máte všetko, čo potrebujete pre príjemný pobyt. Určite patrí medzi top kempy na Slovensku! (4)Camp Bewertungen »