Súbory cookie zlepšujú funkciu stránok, používaním týchto stránok súhlasíte s použitím cookie viac info
Úvod Mapa Recenzíe Počasie Prihlásiť Informácie Schránka(0)
Hľadať Schránka(0) Mapa

Najviac zobrazované:

Thermalpark Nitrava

Poľný Kesov 9987x

Villa Betula

Liptovská Sielnica 8714x

Camping Agama

Koš 8710x

Najlepšie hodnotené:

ATC Tatranská Štrba

Tatranská Štrba 5 bodov

Táborisko Krym Nová Kelča

Nová Kelča 5 bodov

Caravan Camp DS

Dunajská Streda 5 bodov

Nové rezervácie:

Termín od 2024-06-15 | Auto Camping Dubník - kemp 53
1 miesto pre stan 2osoby

Termín od 2024-06-15 | Kemp Hodruša Hámre Glamping

Termín od 2024-07-23 | Kemp Ormet Teplý Vrch
Jedna 2L chatka a jedna 4L chatka

Termín od 2024-06-12 | Letovisko Kurinec
1 misto karavan,osobni auto elektricka pripojka,2 dospeli 1 dite 5let

Termín od 2024-06-16 | Autocamp NERESNICA
2l chatka a 2 osoby dospelé

Termín od 2024-07-21 | AUTOKEMPING SLNEČNÉ JAZERÁ
1x place for tent

Termín od 2024-06-21 | Vadaš Thermal Resort
1 miesto +el.pripojka

Termín od 2024-06-26 | Rekrečné stredisko Gazárka
Chatka 2 dospělí + 2 děti

Termín od 2024-08-05 | Kemp a Termálne kúpalisko Podhájska
Karavanove stani 10×10

Termín od 2024-06-21 | Autocamping Trenčín na Ostrove
1 miesto pre stan a ebike, 1 osoba, elektrická prípojka na 220-230V

Recenzíe, názory, diskusia

Tu môžete vložiť Váš príspevok aj s fotografiou, kde ste boli, čo ste videli.. Vložiť novú recenziu »

Pre vloženie recenzia kliknite na kemp alebo ho nájdite..

Kemp Zlatník

Okres: Košice
08. 06. 2011
Od: Reinhard Keil

Hello,

We would like to spend some time in Kemp Zlatník at lake Ruzin. Unfortunately the website indicated does not work. How can we reach them or can you send us information on the campsite, especially the huts.

Regards.
R. Keil (from Germany) (2)Všetky recenzíe »

ATC Topoľníky

Okres: Dunajská Streda
29. 05. 2011
Od: Matej

Tento kemp hodnotím veľmi pozitívne, bol som tu už 4x - 2006,2007, 2009 a ak budem mať štastie tak aj tento rok. Tento kemp je SUPERRR. (3)Všetky recenzíe »

20. 05. 2011
Od: EVA

DOBRY DEN CHTELA BYCH SE ZEPTAT CHTELY BYCHOM K VAM NA DOVOLENKU DO KEMPU.MOHLY BYSTE MI NAPSAT KOLIK BY TO VYSLO NA OSOBU NA DEN.A KOLIK STOJI DITE 11 LETE.DEKUJI ZA ODPOVED VARGOVA (10)Všetky recenzíe »

Camping Bojnice

Okres: Prievidza
14. 05. 2011
Od: chrenko

do tohoto campingu chodime pravidelne na dovolenku cela rodina je tam veli pekne a citime sa tam dobre hlavne nas syn si nevie predstavit prazdniny bez navstevy bojnic s nocovanim v chatke (10)Všetky recenzíe »

Zlatná

Okres: Komárno
02. 05. 2011
Od: Katka

Dobry den,

chcela by som sa informovat, ake su poplatky za stan, auto a noclah.

Dakujem (1)Všetky recenzíe »

Slnečné Skaly

Okres: Žilina
26. 04. 2011
Od: marcekova

Dobry den,

chcela by som sa informovat, ci sa da v campe aj stanovat. Ak ano ake su poplatky za stan, auto a noclah.

Dakujem

S pozdravom

Marcekova Jana (3)Všetky recenzíe »

Chata Žiar

Okres: Žilina
23. 04. 2011
Od: Hana Šustková

Dobrý den, můžete mně sdělit, zda ubytování v chatce u Vás je samostatné, tj. pro jednu 3 clennou rodinu? (1)Všetky recenzíe »

Autocamp Stará Hora

Okres: Námestovo
12. 04. 2011
Od: Cappy

Jako malej kluk jsem tam prožil plno letních prázdnin a rád si na tyto vzpomínky vzpomenu a vím, že jsem je tam prožil...na to nikdy nezapomenu. Rád se tam někdy určitě vrátím. (2)Všetky recenzíe »

Auto Camping Dubník - kemp 53

Okres: Nové Mesto nad Váhom
12. 03. 2011
Od: Dalibor

Dobrý den
Jsme firma z ČR, zabývající se prodejem mobilních domů. Sídlo společnosti je v Rožnově pod Radhoštěm / Sev.Morava. Tyto domy, jsou idealni řešení,pro ubytovací střediska, nebo soukrome osoby ,jak k trvalému, tak krátkodobého pobytu( jako chaty, stánky,celoročně obyvatelné domy, z veškerým vybavením,atd.Jsme přímí prodejci z ciziny a zajišťujeme kompletní xxx, včetně dopravy. Po zkušenostech a zájmu u nás na Moravě , chceme nabízet i na Slovensku. V případě zájmu,popř nějakých dotazú, kontaktů,piště na mail dalikace@seznam.cz, nebo zde je odkaz na naše stranky tel.kontakt na mne jako obchodního zástupce pro moravu je +420604991641 Dalibor. Děkuji za případný zájem, popř odpověď. Pěkný den (4)Všetky recenzíe »

Autocamp Gindura

Okres: Brezno
12. 02. 2011
Od: Hajný Ladislav

Dobrý den, prosím o sdělení ceny chatky pro dvě osoby v měsících červen/červenec. Děkuji (3)Všetky recenzíe »