Súbory cookie zlepšujú funkciu stránok, používaním týchto stránok súhlasíte s použitím cookie viac info
Úvod Mapa Recenzíe Počasie Prihlásiť Informácie Schránka(0)
Hľadať Schránka(0) Mapa

Nové rezervácie:

Termín od 2024-06-05 | Autocamping Trenčín na Ostrove

Termín od 2024-08-01 | Táborisko Krym Nová Kelča
1. miesto pri vode, el. prípojka

Termín od 2024-06-12 | Autocamping Tajov
1 place with electricity, 2 adults, 1 child, 2 dogs

Termín od 2024-07-19 | Beach Bar Rezort Zelená voda
4stany, 6 dospelých , 6 detí

Termín od 2024-06-16 | Beach Bar Rezort Zelená voda
4 miesta pre stan + 8 osob

Termín od 2024-08-16 | Camping*** Nitrianske Rudno
1 bungalov

Termín od 2024-05-28 | VDG Yacht Centrum
1 Stellplatz für Camper, 2 persons for two to three Nights from today on

Termín od 2024-07-09 | Banarka penzión a camping
2x 2L pokoj pro celkem 4 osoby

Termín od 2024-07-21 | AUTOKEMPING SLNEČNÉ JAZERÁ
1x place for tent

Termín od 2024-05-29 | Camping Ekofarma Ostrov
1 miesto pre stan pre 1 osobu

Recenzíe, názory, diskusia

Tu môžete vložiť Váš príspevok aj s fotografiou, kde ste boli, čo ste videli.. Vložiť novú recenziu »

Pre vloženie recenzia kliknite na kemp alebo ho nájdite..

Kemp Divín

Okres: Lučenec
18. 05. 2015
Od: Ján Kružliak

Varovanie pre rodiny a starších rekreantov : Niečo také, ako nočný kľud (to je ten časový interval od 22,00 večer do 6,00 ráno) tu NEEXISTUJE !!! Diskotéky končiace po polnoci pokračujú až do rána z reproduktorov okolostojacich automobilov a revom ich priožralých majiteľov...a to som nebol na žiadnom feste. Len obyčajný letný víkend. Ďakujem. Neprosím!
Mimochodom, čo sa týka webstránky : to umiestnenie kempu ste prečo dali do areálu miestneho roľníckeho družstva ? (3)Všetky recenzíe »

Kemp Hodruša Hámre Glamping

Okres: Žarnovica
15. 03. 2015
Od: Maroš

Bolo tam naozaj výborne, super ľudia, prístup, ceny, príroda. Odporúčam všetkým celé rodiny, ale aj pre mladých, určite sa oplatí ! (19)Všetky recenzíe »

Okres:
13. 02. 2015
Od: jana

pokialviem, tentokemp neexistuje (1)Všetky recenzíe »

ATC Račkova dolina

Okres: Liptovský Mikuláš
09. 09. 2014
Od: Medved

Chodim sem 40 rokov, ale tak mizerne sluzby v restauracii som uz dlho nevidel. Casnicka (zamestnankyna obce Pribylina) neochotna s poznamkami, ze uz mala byt doma (v sobotu o 18. hodine). Na jedenie mali iba miniaturnu nedochutenu kapustnicu za vyse 3€! Inokedy je zase problem dat si aj pivo do skla, lebo nema kto umyvat pohare. Slovom tragedia. Turista je neustale utvrdzovany v nazore, ze on je tu kvoli prevadzkovatelovi a nie naopak. (9)Všetky recenzíe »

Autocamp Čingov Ďurkovec

Okres: Spišská Nová Ves
23. 08. 2014
Od: disappointed hiker

We were not able to find anything working there. The reception has not been in use for a long time. There was nobody in charge at the side. You can probably pitch a tent if you don\'t need any facilities, and nobody will care, but that\'s it. The place is absolutely dead. (4)Všetky recenzíe »

ATC Topoľníky

Okres: Dunajská Streda
08. 08. 2014
Od: Falta

Nikde není uveden ceník a možnost rezervace.
Je koupání v ceně?
Díky (3)Všetky recenzíe »

Kemp Tatran

Okres: Spišská Nová Ves
31. 07. 2014
Od: Michelle Robinson

I was at the Slovensky Raj national park in July 2014 and passed this campsite. It is now shut down and abandoned. With broken windows and doors, it is clear this campsite has not been occupied for some time. (1)Všetky recenzíe »

ATC Topoľníky

Okres: Dunajská Streda
30. 07. 2014
Od: peter

schvalujem predchadzajuce posudenie ,bolo nam uz po 3krat super -pohoda ,cista voda ,mam len jednu pripomienku ohladne parkovania ludi co drzo parkuju priamo v kempe napriek tomu ze niesu ubytovani a idu sa len okupat- inak vstko bolo super a dufam ze prideme este raz v tomto roku ,prajem vedeniu kempu vsetko pekne a nech len pouvazuje pri probleme parkovanie navstevnika co sa ide len kupat a nieje ubytovanim v kempe))))ianak 90% super! (3)Všetky recenzíe »

24. 07. 2014
Od: pecero

Nadherna priroda čisty kemp aj ked penzion nefunguje ale aj tak su nablizku 3-restiky. Jednoducho balzam na dušu.Vrelo odporučam a ziadne kradeze sa tu nezaregistrovali.Asi preto ze tu neziju v blizkom či dalekom okolii ziadny čierny \\\\\\\"osadnici\\\\\\\". (5)Všetky recenzíe »

Kemp Ormet Teplý Vrch

Okres: Rimavská Sobota
18. 07. 2014
Od: merry

zatial jeden z najlepšich kempov. až na ten tobogan,ktorý nefunguje už dost dlho. su tam čiste socialne zariadenia a je to aj celkovo upravene. (9)Všetky recenzíe »