Súbory cookie zlepšujú funkciu stránok, používaním týchto stránok súhlasíte s použitím cookie viac info
Úvod Mapa Recenzíe Počasie Prihlásiť Informácie Schránka(0)
Hľadať Schránka(0) Mapa

Najviac zobrazované:

Thermalpark Nitrava

Poľný Kesov 9987x

Villa Betula

Liptovská Sielnica 8714x

Najlepšie hodnotené:

ATC Tatranská Štrba

Tatranská Štrba 5 bodov

Táborisko Krym Nová Kelča

Nová Kelča 5 bodov

Caravan Camp DS

Dunajská Streda 5 bodov

Nové rezervácie:

Termín od 2024-07-20 | ATC Kamenný mlyn
chatka pro 4 osoby

Termín od 2024-06-21 | Vodácke Táborisko Dronte
3 místa pro stany á 5 osob + 2 místa pro obytné auto a karavan á 4 osoby.

Termín od 2024-06-05 | Autocamping Trenčín na Ostrove

Termín od 2024-06-05 | Autokemp Rudava Malé Leváre

Termín od 2024-08-02 | Kemp Divín
1 miesto

Termín od 2024-08-23 | Státie pre caravany pod farou
1 miesto s el.pripojkou pre 2 dosp.osoby 2 deti do 4 rokov a pes

Termín od 2024-06-21 | Vodácke Táborisko Dronte
6 miest na stany- 12 dospelych-12deti

Termín od 2024-08-03 | ATC Račkova dolina

Termín od 2024-06-15 | Kemp Hodruša Hámre Glamping

Termín od 2024-07-09 | Banarka penzión a camping
2x 2L pokoj pro celkem 4 osoby

Recenzíe, názory, diskusia

Tu môžete vložiť Váš príspevok aj s fotografiou, kde ste boli, čo ste videli.. Vložiť novú recenziu »

Pre vloženie recenzia kliknite na kemp alebo ho nájdite..

Apartmány – stany – karavany

Okres: Dunajská Streda
05. 08. 2010
Od: Rodinka Sýkorova

V kempu Pavola Szabó ve Velkém Mederu jsme byli moc spokojení. Domácí velice ochotní a prostředí velmi pěkné. Určitě můžeme jen doporučit. (3)Všetky recenzíe »

ATC Šaštín

Okres: Senica
03. 08. 2010
Od: Janka Alušicová

dobrý deň, chcela by som sa spýtať, na cenu za stanovanie, mali by sme záujem o stanovanie.. ďakujem (1)Všetky recenzíe »

Letovisko Kurinec

Okres: Rimavská Sobota
21. 07. 2010
Od: tajpan30

nieked tam bolo super...ako je tam teraz??
napiste kto tam bol (11)Všetky recenzíe »

Camping Pullmann Piešťany

Okres: Piešťany
20. 07. 2010
Od: Iveta Covancova

Moc krasné prostředí rada bych se tam zas někdy podívala Tady v tomto kempu jsme stravily několik dovolenek nikdy nezapomenem na užasné lidi a vše krasné kolem škoda,že není v provozu koupaliště u kempu spoustu lidí to odradilo a přestalo navštěvovat Pieštany je to velka škoda,kde se stela chyba a co bude dal?Určitě se někdy objevíme hodně navštěvníku v tomto hezkém kempu. (8)Všetky recenzíe »

20. 07. 2010
Od: Háněl Ladislav

Proč tam není připojení na internet to je pro termál drahé??? přiláká to dalšich zájemců, můžeme udělat třeba sraz karavan klub atd. ale bez přípojki ??? nevím jedná se hlavně o děti aby se nenudili s pozdravem Háněl (5)Všetky recenzíe »

Vadaš Thermal Resort

Okres: Nové Zámky
13. 07. 2010
Od: tomas golis

dobry chcel by som s spytat na kapacitu chatky.dakujem (4)Všetky recenzíe »

ATC Nová Duchonka

Okres: Topoľčany
13. 07. 2010
Od: tomas golis

dobry den chcel by som sa spytat na ubytovanie v campe pre styri osoby. ci je cena 1.60 na osobu a 1.60 na stan aktualna, a aka je momentalna teplota vody a kde je mozne rezervovat. Dakujem
(13)Všetky recenzíe »

Autokamping Buková

Okres: Trnava
11. 07. 2010
Od: Hutter


Guten Tag,

Ab Ende Juli werde ich einige Monate in Malacky sein.
Wie ich gesehen habe, ist es in der Nähe Ihrer Stadt .
Für diese Zeit suche ich einen ruhigen Campingplatz.
Ich werde dort mit meinem Wohnwagen bleiben.

Dazu hätte ich noch einige Fragen?

Haben Sie in xxx Zeit freie Stellen.
Haben Sie Internet ,
Elektrizität, und Dusche auf dem Campingplatz.
Wenn es möglich ist, könnten Sie mir Informationen und
die Preise schicken.
ein Wohnwagen und eine Person

mit freundlichem Gruß

Hans-Jürgen Hutter

Hello,

In the end of July, I will be some months in Malacky.
I think it is near to your town
for this time I look for one campsite,
where is not loud.
I will stay there with my caravan.

now, I have some Questions?

do you have free places in this time.
do you have internet ,
electricity and shower on the campside.

please can you send me some information
if it is possible
the prices for a caravan and a person

Best regards

Hans-Jürgen Hutter (1)Všetky recenzíe »

ATC Čerenec

Okres: Piešťany
04. 07. 2010
Od: Robert Huraj

Dobry!
kolko stoj chata pre 2 osoby na noc? (datum 17.07.10)
Wieviel kostet eine Hütte für 2 Personen für 1 Nacht? Haben sie noch etwas frei am 17.07.10? Dakujem pekne! Robo od Berlina! (2)Všetky recenzíe »

03. 07. 2010
Od: Jana Takáčová

Chcela by som vediet cenu za prenajatie chatky pre 5 osob na 7 dní.Ďakujem za odpoved (10)Všetky recenzíe »