Cookies improve browsing experiences, by browsing this site you agree to use of cookies more info
Home Map Discussion Weather Login Info my Box(0)
Search my Box(0) Map

Best rated camps:

ATC Tatranská Štrba

Tatranská Štrba 5 points

Táborisko Krym Nová Kelča

Nová Kelča 5 points

Caravan Camp DS

Dunajská Streda 5 points

Táborisko Vodný mlyn

Jelka 5 points

Last Booking:

Date from 2024-07-12 | Vodácke Táborisko Dronte
2 tent, 4 person, 1 dog

Date from 2024-07-26 | Autocamping Trenčín na Ostrove
1x Stellplatz 3 Personen

Date from 2024-07-20 | Vodácke Táborisko Dronte
1 place for a tent and 1 person with motorcycle

Date from 2024-07-20 | Autocamping Tajov
1 stan, 5 deti, 2 dospelý

Date from 2024-08-02 | Autocamping Tajov
1 tent for 2 people 1 place

Date from 2024-07-26 | Camping*** Nitrianske Rudno
Ubytovanie pre 4och dospelých (ten domček s terasou)

Date from 2024-07-09 | Kemp Divín

Date from 2024-08-15 | Caravan Camp DS
2× Zelt 7 Person 4×Erwachsene 3× Kinder

Date from 2024-07-20 | Autocamping Trenčín na Ostrove
2x place for tents, 3 persons

Date from 2024-07-17 | Autocamping Tajov
1 Stellplatz für 3 Personen Zelt

Discussion and reviews

Here you can insert your opinion(also with photo), where you were..what you have seen.. Insert your experience/opinion »

To add a review, click on the campsite or find it.

autocamping GORALSKÝ DVOR

District: Stará Ľubovňa
12. 07. 2024
From: Eli

Krásny a plne vybavený kemp ideálny pre rodiny s deťmi??‍?‍?‍?Milý personál,krásne okolie,ihriská,trampolína,šliapacie autíčka,bazén pre deti aj reštaurácia.Pokiaľ nejete ako drevorubači,zaručene sa dostatočne a dobre najete.Jediné čo nás prekvapilo boli spoplatnené sprchy,tie by mali byť v cene.Na výlet nás pán majiteľ odviezol na rafting na Dunajec,čo sa nám aj deťom veľmi páčilo.Pobyt sme si z 1 noci predĺžili na 2,keďže deťom sa tam veľmi páčilo?. (5)Camp reviews »

Auto-camp Počúvadlo

District: Banská Štiavnica
08. 07. 2024
From: Katarina

Kemp funguje. 5€/osoba, 5 €/auto, 5 €/stan, 10 €/karavan. Nemajú tam pitnú vodu. 1 sprcha na celý kemp. Vpredu je hlučná zóna vhodná pre párty chtivých. Vzadu na trávnatej ploche je tichá zóna vhodná pre rodiny s deťmi a tých, čo chcú kľud. (20)Camp reviews »

ATC Nová Duchonka

District: Topoľčany
08. 07. 2024
From: Juraj

Boli sme začiatkom septembra 2022 s deťmi v stane. Miesto je pekné v prostredí lesa. Mrzelo nevyčistené ohnisko pri stanoch. Inak celkom v pohode. Nové WC a recepcia prekvapilo pozitívne. Škoda bufetov pri vode sú staré a ošarpané. Pri neveľkých nárokoch uspokoja. (14)Camp reviews »

Camping*** Nitrianske Rudno

District: Prievidza
08. 07. 2024
From: Juraj

Boli sme v kempe začiatkom júla 2024. Miesto na stany/karavny pekné a upravené. Trošku mi vadilo že pokosená tráva nebola pozbieraná ale ostala ležať na mieste a nosili sme si ju dnu na topánkach. Celkovo je kemping zastaralý a z každého kúta dýcha komunizmus, opotrebovanosť a staroba. Sprchy v katastrofálnom stave, škaredé a veľa z nich je nefunkčných. Spoločné WC pri bufetoch bolo špinavé, chýbali papierové utierky na ruky. ZÁVER - v kempe som bol pred 25 rokmi prvý krát ako 19 ročný. Dnes ako 44 ročný musím žiaľ zhodnotiť že do kempu bolo investované len minimálne, čo je škoda. (4)Camp reviews »

Letovisko Kurinec

District: Rimavská Sobota
07. 07. 2024
From: Katka

Stanovali sme dve noci, areal a aj kupaliska su pekne udržiavane, čisté. Malo by sa vsak viac dohliadat na nočny klud, lebo hlasna hudba hrala z kazdej strany. Vsetky jedla boli vyprážané, preto by sme prijali kvalitnejšie a varené a nie tak drahé. (12)Camp reviews »

Mara Camping / ATC Liptovský Trnovec

District: Liptovský Mikuláš
27. 06. 2024
From: Karol

V kempe som bol s kamarátmi v polovici júna 2024 na dve noci, viac nám nevydalo, mali sme prenajatú unimobunku ako chatu nižšieho štandartu. Bola vybavená všetkým, čo sme potrebovali vrátane kanvice a pohodlných postelí. Nešiel som do interhotela, tak som nečakal zázraky, ale naozaj sklamný som nebol. Musím aj pozitívne hodnotiť personál na recepcii, pomohli nám a keďže naša chatka nebola zabookovaná, mohli sme odísť o niečo neskôr. Čistá voda na pláži, slušne udržiavané vonkajšie priestory aj spoločné sociálne zariadenia, nesťažujeme si, zvažujeme návrat aj toto leto. (10)Camp reviews »

Autocamp Čingov Ďurkovec

District: Spišská Nová Ves
20. 05. 2024
From: Milan

This place is still not running commercially (05/2024). No water, no shower, WIFI for free is working very well. Quite clean place. You can stay overnight for free in camper van or have a sleep in you car. I guess also placing your tent is possible, the grass is being cut few times a year as well (observed in summer and autumn 2023). If you do not have a camper van or not about sleeping in your car, then choose a new small camping Čingov, like 1km from there. Or Camping Podlesok, Hrabušice (I had a good experience there, year 2016 and I guess it is even better nowadays , May 2024). Enjoy. (4)Camp reviews »

Hotel-camping Borová Sihoť

District: Liptovský Mikuláš
05. 05. 2024
From: Milos Hudok

Super kemp,drzim palce nech sa Vam dari,je uz malo takychto kempov. (2)Camp reviews »

Letovisko Kurinec

District: Rimavská Sobota
30. 04. 2024
From: ivan

Boli sme v kempe s karavanom leto 2022, relatívne malé obsadenie, tak asi preto bolo všetko úplne super.A tak sme išli aj v júli 2023 no ale to bol masaker. Vreskot, hudba nonstop od rána do tretej noci a z každého stanu iná. Žiaden ohľad na druhých, proste kto mal silnejší reprák ten je kráľ. Celé zle pre rodinu. Toto som ešte v žiadnom kempe nezažil. Ale rozbíjčka s kamarátmi tak to sa tam dá kvalitne vykonať. Odhliadnúc od tohoto ....... kemp je skvelý po všetkých stránkach, sociálky nehodnotím - nepoužil som, personál super, bufety super, vo vode som nebol ale deťom sa páčilo. (12)Camp reviews »

Route E58 - Camp Košice

District: Košice
17. 04. 2024
From: Viktor

Route E58 - Camp Košice je skvelý kemp, ktorý sme navštívili 14. apríla 2024. Po rekonštrukcii je všetko na vysokej úrovni, vrátane útulnej reštaurácie a malej zoo, ktorá je hitom pre deti. Vybavenosť je kompletná, takže tu máte všetko, čo potrebujete pre príjemný pobyt. Určite patrí medzi top kempy na Slovensku! (4)Camp reviews »